Στη Σίνδο βρέθηκε σήμερα (06/06) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου.

«Γνωρίζω ότι η Σiνδος είναι η πίσω αυλή της Θεσσαλονίκης, η πιο ξεχασμένη περιοχή της συμπρωτεύουσας, γι' αυτό πρέπει να παλέψουμε μαζί για τα αυτονόητα» είπε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην κεντρική πλατεία της πόλης.

«Να παλέψουμε μαζί για τη δημόσια υγεία, για την παιδεία, για το δικαίωμα ακόμη και στο πόσιμο νερό. Αυτονόητα πράγματα, που δεν έχουν κατακτηθεί για την περιοχή. Το δικαίωμα στην αξιοπρεπή εργασία, το να μπορούν οι απόμαχοι να δώσουν ένα χαρτζιλίκι αλλά και οι νέοι να μπορούν να ζήσουν ένα μέλλον με αισιοδοξία στον τόπο που μεγάλωσαν», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στην τραγωδία στην Κω με τη 63χρονη γυναίκα που άφησε την τελευταία της πνοή πάνω σε καρότσα αυτοκινήτου, ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε: «Θέλω να αναρωτηθώ πόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή; Να φεύγεις σαν το σκυλί στ’ αμπέλι στη καρότσα ενός αγροτικού επειδή δεν υπάρχει ασθενοφόρο;».

Όσον αφορά τις επερχόμενες εκλογές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως το… σκορ ξεκινάει από το 0-0. «Σε αυτές τις εκλογές θα πάμε με όπλο το πρόγραμμά μας και θα το συγκρίνουμε με το μοναδικό αντίπαλο σχέδιο, που είναι αυτό του κυρίου Μητσοτάκη. Άλλα 4 χρόνια Νέας Δημοκρατίας θα είναι πάρα πολύ σκληρό. Στις 25 Ιούνη έχουμε ένα νέο εκλογικό αποτέλεσμα, ξεκινάει 0-0» είπε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο: