Την εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε μέσα από ανάρτησή της στο instagram η -επανεκλεγμένη- βουλευτής του κόμματος, Ραλλία Χρηστίδου.

Ειδικότερα, η ίδια λαμβάνοντας 13.461 σταυρούς στο νότιο τομέα, μπορεί να επιβεβαίωσε την επανεκλογή της, ωστόσο με τη φωτογραφία αυτή έδειξε την εξάντλησή της και τη στενοχώρια της, καθώς όπως είπε δεν κοιμήθηκε ούτε λεπτό μετά τα αποτελέσματα των εκλογών.

«Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Προσωπικά δεν έχω κοιμηθεί ούτε 1 λεπτό. Λυπάμαι που 4 χρόνια δεν μπόρεσα να συνδράμω περισσότερο στον συλλογικό μας στόχο, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας οραματιζόμενη ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνική πλειοψηφία» ανέφερε.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι: «Ωστόσο απευθυνόμενη σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους ξανά κατατάσσοντας με στη 2η θέση σε προτίμηση ψήφων στο Β3 Νότιο Τομέα τους λέω ότι θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο εντός και εκτος των τοιχών με περισσότερη δύναμη, μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και συντροφικότητα».