Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Star, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από τις συνεχείς ερωτήσεις του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη.

Πιο αναλυτικά, μετά την ξαφνική αποχώρηση του επίσης υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου από τον «αέρα» του ΣΚΑΙ, λόγω της έντασης και του εκνευρισμού που επικράτησε στο πλατό, σειρά είχε η Θεανώ Φωτίου να δείξει την ενόχλησή της απέναντι στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη.

Συγκεκριμένα, η κ. Φωτίου βρέθηκε στο πλατό του Star για να σχολιάσει τα απογοητευτικά ποσοστά που έλαβε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την σημερινή εκλογική διαδικασία, με τη Μάρα Ζαχαρέα να της απευθύνει μια ερώτηση σχετικά με προηγούμενες δηλώσεις της οι οποίες μπορεί να «θόλωσαν» το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα τη βαριά ήττα στις εκλογές.

Η Θεανώ Φωτίου εκνευρίστηκε από τις συνεχείς ερωτήσεις του δημοσιογράφου

Κατά την απάντησή της, λοιπόν, η κ. Φωτίου διεκόπη αρκετές φορές από τον κ. Παπαγιάννη. «Έτσι γίνεται σε όλους;», ρώτησε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενη προς τη Μάρα Ζαχαρέα, με εκείνη να της απαντά καταφατικά και τον Γιάννη Παπαγιάννη να σημειώνει: «Δεν σας αρέσουν οι ερωτήσεις;».

Η κεντρική παρουσιάστρια του Star, πάντως, παρενέβη ώστε να ηρεμήσει τα πνεύματα και η Θεανώ Φωτίου συνέχισε την απάντησή της.

Δείτε βίντεο