Στο κέντρο της Πάτρας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου, Κώστας Μάρκου έπεσε θύμα φραστικής και βίαιης επίθεσης το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Κώστας Μάρκου, ο οποίος είναι εκ εκ νέου υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα μοίραζε μαζί με κλιμάκιο κόμματος φυλλάδια στην οδό Γούναρη, όταν ξαφνικά στο ύψος της Καραϊσκάκη, ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος επιτέθηκε εναντίον του σύμφωνα με το pelop.gr. Στο σημείο μάλιστα επικράτησε μεγάλη ένταση.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Μάρκου, ο καταστηματάρχης άρχισε να του επιτίθεται βρίζοντας και σπρώχνοντάς τον. Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία, η οποία προσήγαγε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στην Ασφάλεια.

Το περιστατικό είχε και συνέχεια, αφού λίγο αργότερα ο αδελφός του καταστηματάρχη, επιτέθηκε και αυτός με τη σειρά του στον βουλευτή, χτυπώντας τον με τη βέσπα στην οποία επέβαινε.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο pelop.gr ο βουλευτής Κώστας Μάρκου, οι δράστες ζήτησαν συγνώμη για το περιστατικό και ίδιος δεν προχώρησε σε μήνυση εις βάρος τους, μην θέλοντας να δώσει συνέχεια στο συμβάν.