Υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Αρκαδία θα είναι ο πρώην συντονιστής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Σπυρόπουλος, γιος του αείμνηστου πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου, επιβεβαιώνοντας τη στήλη big mouth του powergame.gr, η οποία ανέφερε ότι «μέσα στη μέρα να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις».

«Συστρατεύομαι στην προσπάθεια του πρωθυπουργού για μια Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική. Μια Ελλάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, που θα δίνει προοπτική στους νέους μας και θα παρέχει προστασία στους πιο αδύναμους», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook ο Απόστολος Σπυρόπουλος.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Απόστολου Σπυρόπουλου

«Αγαπητοί Φίλοι,

Στο κρίσιμο σταυροδρόμι που βρισκόμαστε, η πατρίδα μας πρέπει και μπορεί, περισσότερο από ποτέ, να προχωρήσει μπροστά με σταθερά βήματα, με αισιοδοξία, με αποφασιστικότητα. Με ισχυρή αλλά και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Συστρατεύομαι στην προσπάθεια του πρωθυπουργού για μια Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική. Μια Ελλάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, που θα δίνει προοπτική στους νέους μας και θα παρέχει προστασία στους πιο αδύναμους.

Προσωπικά είμαι αποφασισμένος να δώσω τον αγώνα για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του τόπου μας, της Αρκαδίας.
Ευχαριστώ θερμά τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ευκαιρία να είμαι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Με τιμή,

Απόστολος Ρ. Σπυρόπουλος
Αθήνα 10/02/2023».