Η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Εύα Καϊλή, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μέχρι τέλους» με τους Γιώργο Πιέρρο και Γιώργο Κουβαρά, σε σχέση με την αγωγή που κατέθεσε σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, εναντίον του Γιάννη Κουρτάκη.

Η κ.Καϊλή μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

Έτσι κι αλλιώς έχουμε δείγματα γραφής από την προηγούμενη κυβέρνηση, έχουν στοχοποιήσει συγκεκριμένα μέσα. Το θεωρώ απαράδεκτο, καθώς όταν το τίμημα το οποίο έχει πληρώσει για μια βίλα είναι εξωπραγματικό έτσι κι αλλιώς , το να έρχεται και να ζητάει ένα τέτοιο ποσό από δημοσιογράφους – δεν ξέρω τις λεπτομέρειες της υπόθεσης – αλλά που ανέδειξαν το ζήτημα και που στο τέλος ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ το επιβεβαίωσε .

Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες θεωρώ όμως απαράδεκτο να συνεχίζει η στοχοποίησή δημοσιογράφων όταν βλέπουμε ότι ήταν μια κυβέρνηση η οποία προσπάθησε να φιμώσει τα μέσα , δεν τα κατάφερε, συνεχίζει βλέπω την ίδια λογική, και εκτιμώ ότι η δικαιοσύνη θα απαντήσει άμεσα σε αυτή την κίνηση που έκανε. Δεν συμφωνώ. Εγώ έχω δεχτεί πάρα πολλές επιθέσεις και συνεχίζω και στοχοποιούμε από ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ . Προχθές κιόλας βγήκε μια ανακοίνωση από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή ότι δεν ψήφισα εγώ τροπολογία για να επιτρέπεται το δικαίωμα στην αποσύνδεση. Το οποίο είναι ένα τεράστιο ψέμα.

Με τέτοια τεράστια ψέματα στοχοποιούν ανθρώπους διαρκώς. Όποιους δεν τους βολεύει. Όποιος στέκεται εμπόδιο απέναντί τους.