Οι μόνιμα διευρυμένες συνεδριάσεις μας, καθιέρωσαν τις «ανοικτές πόρτες» και την ενθάρρυνση συμμετοχής προς όλους.

Το αποδεικνύει και η σημερινή μας ΝΟΔΕ, όπου αποτελείται κατά μεγάλο ποσοστό από νέα στελέχη που έχουν την θέληση να προσφέρουν.

Μακριά από παραγοντισμούς και παλαιοκομματικές νοοτροπίες από την πρώτη μέρα της θητείας μας δώσαμε βήμα και λόγο σε όλους ανεξαιρέτως, πολιτευτές, στελέχη και κυρίως στα απλά μέλη του κόμματος, που είναι και ο κύριος συνδετικός κρίκος μας με την κοινωνία.

Οι εσωκομματικές αντιπαραθέσεις, για μας, τελειώνουν την επομένη των εκλογών.

Γεγονός που το αποδείξαμε. Κάναμε πράξη την ανανέωση και μοιράσαμε ρόλους χωρίς εσωκομματικούς αποκλεισμούς, χωρίς ομαδοποιήσεις.

Αντισταθήκαμε στις σειρήνες της μικροπολιτικής και των παραπολιτικών και πήραμε σοβαρή και υπεύθυνη θέση στα μεγάλα ζητήματα του Νομού.

Επικοινωνήσαμε τους βασικούς άξονες του σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα με στοχευμένες θεματικές δράσεις. Χωρίς ιαχές και ανούσιο χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων που διαβάζονται μόνο από τους συντάκτες τους.

Ο κάθε επαγγελματικός κλάδος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το πρόγραμμά μας, να θέσει ερωτήσεις και με σαφήνεια να εξηγηθεί, να συζητηθεί, να αναλυθεί σε βάθος και με επάρκεια στους πολίτες, ώστε τελικά να γίνει κατανοητό από αυτούς.

Αλλάζουμε οι ίδιοι για να αλλάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα. Όποια και όποιος θέλει να συστρατευτεί στον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα, έχει μια θέση δίπλα μας!

Η αναγνώριση του έργου από τον Γραμματέα της Π.Ε κ. Λευτ. Αυγενάκη και η κατάταξη από τον ίδιο της οργάνωσής μας στην κορυφαία τριάδα όλης της χώρας, αποτελούν δικαίωση της συλλογικής προσπάθειας την οποία θέλουμε να συνεχίσουμε με πιο δυνατή ορμή και την ισχυρότερη εντολή που θα μας δώσει η εκλογική βάση.

Η στήριξη της νεολαίας μας αλλά και της πλειοψηφίας των παλαιών και έμπειρων στελεχών του κόμματος, μας γεμίζει περηφάνια και μας δίνει την τόλμη και το ψυχικό σθένος με αποφασιστικότητα να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι.

Την Κυριακή ζητώ ξανά την ψήφο σου Νεοδημοκράτισα και Νεοδημοκράτη για να συνεχίσω και να ολοκληρώσω τη θητεία μου (που διακόπηκε λόγω αλλαγής του καταστατικού μας) ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

Κοιτώντας σας στα μάτια ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου στη Μαγνησία για μια ΝΟΔΕ ενωμένη, δραστήρια που θα αφουγκράζεται την κοινωνία και θα προτείνει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματά της και παράλληλα πρωτοπόρα σε πανελλαδικό επίπεδο.

Για μια Νέα Δημοκρατία υπεύθυνη και σταθερή αναφορά σε αυτούς που αντιπροσωπεύει.
Για μια Νέα Δημοκρατία που ξέρει να δίνει μάχες και ξέρει να τις κερδίζει.
Για μια Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Για μια Νέα Δημοκρατία που δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται μέχρι να επιστρέψει το χαμόγελο και στον τελευταίο Έλληνα.

Δημοσθένης Β. Νταόπουλος