Οριστικές φαίνεται πως είναι οι αποφάσεις του Γιάννη Μπρατάκου αναφορικά με την πρόθεσή από πλευράς του να διεκδικήσει την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, οι ανακοινώσεις θα γίνουν εντός του προσεχούς δεκαημέρου, ενώ μια συνάντηση του ίδιου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν από αυτές δεν πρέπει να αποκλείεται, με τον πρωθυπουργό να εκφράζει έτσι τη στήριξη στο πρόσωπό του.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

– Ο κύβος ερρίφθη, με τον Γιάννη Μπρατάκο να ανακοινώνει το προσεχές δεκαήμερο την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Είναι κάτι που σκεφτόταν εδώ και καιρό, πολύ πριν αποφασίσει να παραιτηθεί από τη θέση που κατείχε επί δύο συναπτά έτη πλάι στον πρωθυπουργό. Με δεδομένη, μάλιστα, τη σχέση των δύο ανδρών, αλλά κυρίως τη σημασία που δίνει προσωπικά ο πρόεδρος Μητσοτάκης για την ηγεσία του ΕΒΕΑ, δεν αποκλείω της επίσημης ανακοίνωσης από την πλευρά Μπρατάκου να προηγηθεί και μια συνάντηση των δύο ανδρών, κάτι σαν ευλογία (χρίσμα το λένε στην πολιτική) του πρώτου προς τον δεύτερο.