Κατά έναν βουλευτή αυξήθηκε η κοινοβουλευτική δύναμη της ΝΔ κατά την πρόσφατη ψηφοφορία επί της προτάσεως δυσπιστίας. Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς, που εξελέγη με τους Σπαρτιάτες, αθροίστηκε στους «γαλάζιους» 158.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο Κατσιβαρδάς έχει ήδη συζητήσει την προσχώρησή του στην ΚΟ της ΝΔ. Να σημειωθεί ότι ο άνδρας προέρχεται από τα σπλάχνα της παράταξης, έχοντας κολλήσει μπόλικα ένσημα σε ΔΑΠ και ΟΝΝΕΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, δεν θα αργήσει η μέρα που ο Κατσιβαρδάς θα ανακοινώσει την επανένταξή του στη ΝΔ.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Κατά την πρόσφατη ψηφοφορία επί της προτάσεως δυσπιστίας αυξήθηκε κατά έναν βουλευτή η κοινοβουλευτική δύναμη της ΝΔ. Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς, που εξελέγη με τους Σπαρτιάτες, αθροίστηκε στους «γαλάζιους» 158. Ψάχνοντας, λοιπόν, έμαθα ότι ο συγκεκριμένος έχει ήδη συζητήσει την προσχώρησή του στην ΚΟ της ΝΔ. Άλλωστε, ο άνθρωπος προέρχεται από τα σπλάχνα της παράταξης, έχοντας κολλήσει μπόλικα ένσημα σε ΔΑΠ και ΟΝΝΕΔ, όταν μεσουρανούσε στη νεολαία ο καραμανλικός τότε πρόεδρος και νυν δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. Σύμφωνα με κάτι καλούς πληροφοριοδότες μου, δεν θα αργήσει η μέρα που ο Κατσιβαρδάς θα ανακοινώσει την επανένταξή του στη ΝΔ.