«Έφοδο» στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ώρες πριν παρουσιαστεί στη Θήβα, προκειμένου να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία.

*Διαβάστε εδώ: Στέφανος Κασσελάκης: Δεν έχω αυτή τη στιγμή ενεργές εταιρείες στο όνομά μου - Ο Νίκος Παππάς και ο Παύλος Πολάκης χαίρουν της εμπιστοσύνης μου - Εύχομαι όλη η Ελλάδα να έχει αστακούς και να διαπρέψει

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε σήμερα το πρωί μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου και αφού ολοκλήρωσε την εμφάνισή του εκεί, πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Εκεί τον υποδέχθηκε η Φούσκα, η σκυλίτσα του Γιώργου Λιάγκα, την οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έσπευσε να πάρει αγκαλιά.

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε για άλλη μια φορά στις κάμερες τις κάλτσες που φορούσε με τους αστακούς, «τρολάροντας» έτσι όσους τον κατηγορούν για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στο εξωτερικό.


Το βίντεο - απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα

Υπενθυμίζεται ότι χθες, σε ένα βίντεο... έπος που ανήρτησε στο TikTok, ο Στέφανος Κασσελάκης χρησιμοποίησε απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Εκεί ο παρουσιαστής ακούγεται να λέει «να έρθω να σε αποχαιρετήσω», με τον Κασσελάκη να του απαντά «Έλα, έλα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε σχόλιο για το κούρεμα του φαντάρου και συνέχισε λέγοντας μάλλον σε ειρωνικό τόνο: «Γιατί απλά μπορεί, γιατί δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πολιτικός αρχηγός ακόμα και ο συμπαθής Μητσοτάκης που έκανε τα ωραία τα TikTok, που γελάγαμε», με τον ίδιο να σχολιάζει «Σιγά τη συμπάθεια».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czu66o7mnhch)