Λίγο πριν την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές της 9ης Ιουνίου, ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προτείνει στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του ΑΝΤ1 Γιώργο Λιάγκα να συμμετάσχει στη λίστα της Κουμουνδούρου, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες, ήδη έχει γίνει μια προκαταρκτική κουβέντα ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τον δημοσιογράφο να «δελεάζεται» από την πρόταση του κ. Κασσελάκη.

Άλλωστε, όπως είναι ήδη γνωστό, ο Γιώργος Λιάγκας έχει από μικρός το «μικρόβιο» της πολιτικής, καθώς, μάλιστα, στο παρελθόν είχε κατέβει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα.

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτιά στις προκριματικές για Νίκο Φαραντούρη, Νίκο Παππά, Σοφία Μπεκατώρου, Δώρα Αυγέρη και Ολυμπία Τελιγιορίδου

Δείτε αναλυτικά τι γράφει το Big Mouth

– Από μια πηγή που σπάνια με ρίχνει στα βράχια πληροφορήθηκα ότι ο πρόεδρος Κασσελάκης ετοιμάζει «χτύπημα μεγατόνων», λίγο πριν από την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου. Συγκεκριμένα, και με βάση τα όσα ακούω από το αριστερό μου αυτί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται πολύ σοβαρά να προτείνει στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 Γιώργο Λιάγκα να συμμετάσχει στην ευρωλίστα της Κουμουνδούρου. Οι γνωρίζοντες το σχετικό παρασκήνιο αναφέρουν ότι ήδη έχει γίνει μια προκαταρκτική κουβέντα ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τον δημοσιογράφο, που είναι αλήθεια ότι έχει από μικρός το μικρόβιο της πολιτικής, να δελεάζεται από την πρόταση Κασσελάκη. Με δεδομένο ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα, αν μου ζητούσατε να στοιχηματίσω, θα έβαζα όλα τα λεφτά μου στη θετική εξέλιξη της όλης συζήτησης. Για την ιστορία και μόνο, να σας θυμίσω ότι ο Λιάγκας είχε κατέβει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα. Οπότε, το έχει το μικρόβιο.