Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπερσυντονιστής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Πολάκηςπροκειμένου να «αποδείξει» πως στο νοσοκομείο «Σωτηρία» οι ασθενείς μεταφέρονται υπό βροχή και απροστάτευτοι σε ασθενοφόρα της κακιάς ώρας.

Το μείζον όμως σε αυτή την καταγγελία του κ. Πολάκη είναι πως εάν παρακολουθήσει κανείς προσεκτικά το βίντεο, θα διαπιστώσει πως πρόκειται για μια καραμπινάτη προβοκάτσια, που εκθέτει πρωτίστως τους «σκηνοθέτες» αυτής της δραματικής «ταινίας».

*Διαβάστε εδώ: "Μη βρίζετε" παρακαλά ο ΣΥΡΙΖΑ, οι βεντέτες της Κουμουνδούρου και... το TikTok του Πολάκη

Ας δούμε γιατί: Ο κ. Πολάκης στο βίντεο που του «έστειλαν», προφανώς οι εργαζόμενοι-πρωταγωνιστές σε αυτό, γράφει:

«Για τα ρετάλια ασθενοφόρα του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ έχω κάνει δυο αναρτήσεις, αλλά η διοίκηση και το Υπουργείο Υγείας ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!!! Δεν τους ενδιαφέρει, ας ξεφτιλίζονται και ας κινδυνεύουν οι ασθενείς!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ:

«Νοσοκομείο Σωτηρία πριν από λίγο. Τριτοκοσμικές εικόνες μεταφοράς ασθενή.

Ούτε σκέπαστρο, κουκούλωμα με νάυλον στη βροχή για μεταφορά με το σαπάκι ασθενοφόρο που δεν έχει ούτε θέρμανση στην καμπίνα ασθενή»!!!!!!!!!!!!!!

ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ, ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ, ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΕ, θα ασχοληθείτε;

Δίπλα στο Γεννηματάς είναι αραγμένα ΠΟΛΛΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ!

Φέρτε 3 εδώ να μεταφέρονται ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ!



Και εδώ έχουμε να κάνουμε ορισμένες επισημάνσεις:

Όσοι είχαν την φαεινή ιδέα να πουλήσουν επικοινωνιακή εκδούλευση στον κ. Πολάκη για να κάνει αντιπολιτευτικό σόου, λες και τα ίδια ασθενοφόρα δεν ήταν και επί των ημερών του, προδόθηκαν από μόνοι τους. Και πρέπει να δώσουν εξηγήσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα που τους εκθέτουν. Διότι καλή είναι η «προβοκάτσια», αλλά έχει και κοντά ποδάρια.

Πρώτο ερώτημα: Γιατί «πάρκαραν» την ώρα που έβρεχε το ασθενοφόρο στη μέση του δρόμου (πάλι καλά που δεν «στάθμευσαν» στη Μεσογείων) και δεν ακολούθησαν την ορθή διαδικασία; Δηλαδή να οδηγήσουν με την όπισθεν, όπως γίνεται δηλαδή, το όχημα στην είσοδο, η οποία έχει και στέγαστρο, ώστε να μην βραχεί ο ασθενής;

Δεύτερο ερώτημα: Η διοίκηση του νοσοκομείου ή οι συγγενείς του συγκεκριμένου ασθενούς δεν θα πρέπει να ασχοληθούν με την «απάνθρωπη» στάση των συγκεκριμένων εργαζομένων, που για να κάνουν τάχα μου «μάγκα» τον Π. Πολάκη, έστησαν μια τέτοια αχρείαστη προβοκάτσια;


Κι αν έχετε αμφιβολία για το εάν υπάρχει «στέγαστρο» ή εάν το ασθενοφόρο μπορούσε να παραλάβει τον ασθενή δίχως να «βραχεί» μήτε ο ίδιος, μήτε και οι εργαζόμενοι», ιδού και δυο φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως όλη αυτή η ιστορία ήταν «σκηνοθετημένη».

noskokomeio_sotiria
nosokomeio_swtiria