Τη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζορτζ Τσούνης, πραγματοποιώντας πλήθος συναντήσεων.
Μάλιστα, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο κ. Τσούνης το βράδυ της Παρασκευής δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο της πόλης με φίλους του, μεταξύ των οποίων ήταν και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Διαβάστε ακόμα: Και... µποξέρ ο Τζορτζ Τσούνης - Ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα έβαλε τα γάντια του και μπήκε στο ρινγκ

Το αξιοσημείωτο στιγμιότυπο της βραδιάς, σύμφωνα πάντα με τη στήλη, ήταν το γεγονός ότι ο πρέσβης χαιρέτησε έναν-έναν σχεδόν όλους του θαμώνες του εστιατορίου.

Τι αναφέρει η στήλη «Big Mouth»

– Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζορτζ Τσούνης, ο οποίος με την ευκαιρία της εκεί παρουσίας του είδε κόσμο και κοσμάκη. Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο της συμπρωτεύουσας, όπου ανάμεσα στους τέσσερις-πέντε φίλους του ήταν και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς κατεγράφη (από αυτόπτη μάρτυρα) το γεγονός ότι ο πρέσβης Τσούνης χαιρέτησε έναν-έναν σχεδόν όλους του θαμώνες του εστιατορίου.