Η απώλεια κιλών που κατάφερε να πετύχει ο Αµερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, είναι αισθητή και ολοφάνερη.

Εδώ και περίπου έναν χρόνο, έχοντας κάνει µεγάλη προσπάθεια και αρκετές θυσίες, ο Αµερικανός πρέσβης έχει αλλάξει όψη, υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Όµως, για να φτάσει κανείς σε αυτό το αποτέλεσµα, δεν αρκεί µόνο η σωστή διατροφή. Για να επιτευχθεί η µεγάλη απώλεια βάρους, χρειάζεται και αρκετή αερόβια γυµναστική, κάτι που, όπως φαίνεται, γνωρίζει καλά ο Αµερικανός πρέσβης.

Βρήκε, λοιπόν, ένα άθληµα που δείχνει να του αρέσει πολύ και να του ταιριάζει και αφοσιώθηκε σε αυτό. Ενα άθληµα το οποίο χρειάζεται πειθαρχία, αυτοσυγκέντρωση και αποτελεί την κορυφαία αεροβική προπόνηση. Ο λόγος για το µποξ, που είναι ένα από τα πιο δηµοφιλή αθλήµατα στον κόσµο και έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ελλάδα.

Ετσι, λοιπόν, ο Τζορτζ Τσούνης έβαλε τα γάντια του, µπήκε στο ρινγκ και ρίχτηκε στη µάχη της απώλειας βάρους, καταφέρνοντας µε κροσέ, ντιρέκτ και άπερκατ να αποβάλει περίπου 40 κιλά σε 18 µήνες. Κι επειδή η λεπτοµέρεια κάνει τη διαφορά, τα γάντια που έχει επιλέξει για τις προπονήσεις του στο µποξ φέρουν πάνω τους τις σηµαίες της Ελλάδας και των ΗΠΑ, θέλοντας έτσι να εκδηλώσει την αγάπη του, µε κάθε τρόπο, για τους δύο λαούς.

Είναι μεγάλη μου τιμή να προπονώ τον πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Tζορτζ Τσούνη, έναν άνθρωπο-παράδειγμα για όλους, ο οποίος κατάφερε να διατηρήσει και τη μυϊκότητά του στο έπακρο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΛΛΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ


Σιδερένια η θέληση του Τζορτζ Τσούνη

Μάλιστα, ο Τζορτζ Τσούνης δεν δίστασε να φωτογραφηθεί µε τον προπονητή του και ιδρυτή του «Pow Box» στο Κολωνάκι, όπου πηγαίνει ο Αµερικανός πρέσβης, Γρηγόρη Μάλλιο.

«Είναι µεγάλη µου τιµή να προπονώ τον πρέσβη των Ηνωµένων Πολιτειών Τζορτζ Τσούνη, έναν άνθρωπο-παράδειγµα για όλους, ο οποίος µε σιδερένια θέληση κατάφερε να χάσει 38 κιλά σε 18 µήνες, καταφέρνοντας επίσης να διατηρήσει τη µυϊκότητά του στο έπακρο», έγραψε ο Γρηγόρης Μάλλιος στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασµό και στον λογαριασµό του «Pow Box».

*Διαβάστε εδώ: Τσούνης: Ως εταίρος των ΗΠΑ η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας

«Πάνω από όλα, όµως, είναι ένας άνθρωπος που γίνεται ένα µε την ελληνική καθηµερινότητα, αντί να επιλέγει να βρίσκεται πίσω από τους τέσσερις τοίχους της πρεσβείας. Σας ευχαριστώ για την εµπιστοσύνη, κύριε πρέσβη», συνέχισε στην ίδια ανάρτηση ο προπονητής του.


Ο καλύτερος προπονητής

Και επειδή, όταν θέλεις το καλύτερο, πρέπει να βρεις τον µετρ του είδους, ο Τζορτζ Τσούνης προπονείται από έναν από τους κορυφαίους µποξέρ της Ελλάδας.

Ο Γρηγόρης Μάλλιος, γιος του αείµνηστου µποξέρ Γιώργου Μάλλιου, τον οποίο αποκαλούσαν «δάσκαλο των δασκάλων» των µαχητικών αθληµάτων, δεν είναι απλώς ο άξιος συνεχιστής του πατέρα του, αλλά έχει καταφέρει να τραβήξει το δικό του µονοπάτι µέσω της προπονητικής. Έχει καταφέρει να φτάσει µέχρι το Madison Square Garden, ενώ έχει εξελίξει το άθληµα και το έχει φτάσει σε νέες κορυφές για τα ελληνικά δεδοµένα. Μάλιστα, από τη σχολή πυγµαχίας «Mallios Team» έχουν ξεπηδήσει µερικοί από τους πιο καταξιωµένους αθλητές στη χώρα µας, που έφτασαν στην κορυφή του κόσµου, όπως ο Μιχάλης Ζαµπίδης.

Το σίγουρο είναι, αν κρίνουµε και από τα στιγµιότυπα, πως έχει εκπαιδεύσει άριστα τον Αµερικανό πρέσβη.