Στο Θησείο εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Στέφανο Κασσελάκη χθες το πρωί. Ντυμένος casual και φορώντας αθλητικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε βόλτα με το σκυλάκι του, τη Φάρλι, σε έναν από τους πεζόδρομους της περιοχής.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τα παρακάτω στιγμιότυπα, έκανε και μία μικρή στάση, προκειμένου να χαϊδέψει ένα άλλο μικρό τετράποδο που στάθηκε δίπλα στο κατοικίδιό του.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φωτογραφήθηκε και με τον επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και τον Ηλία Πολυχρονόπουλο.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Ο καφές στο Θησείο και οι selfies με τον κόσμο (Δείτε βίντεο)

Δείτε εικόνες
kasselakis_thiseio4851
kasselakis_thiseio4845
kasselakis_thiseio4719
kasselakis_thiseio4653_

Το διαμέρισμα του Στέφανου Κασσελάκη στο Μετς

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα ο Στέφανος Κασσελάκης μένει πολύ κοντά στο Θησείο, καθώς κατοικεί στην Αρδηττού στο Μετς. Όπως είχε γράψει η εφημερίδα «Απογευματινή», μένει σε ένα πολυτελέστατο κτίριο με θέα τον Παρθενώνα, μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, και τη σκυλίτσα τους.

Η οικογένεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ζει σε σουίτα στο πολυτελές κτίριο που είναι χτισμένο το 1965 από τον διεθνούς φήμης αναγνωρισμένο αρχιτέκτονα Π. Τζαννέτο, στις παρυφές του καταπράσινου από πεύκα λόφου, με θέα που κόβει την ανάσα.

Το κτίσμα διαθέτει ρεσεψιόν, πάρκινγκ και γυμναστήριο.