Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην ολομέλεια της Βουλής για το θέμα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τις ευχές του τελευταίου στον Στέφανο Κασσελάκη για τα γενέθλια της σκυλίτσας του ‘’Φάρλι’’.

‘’Να λέτε ότι “εμείς είμαστε οικογένεια κι επειδή μιλάμε για οικογένεια, να ευχηθώ στον κ. Κασσελάκη, με αφορμή το σκυλί του που το γιόρτασε”, πάει πολύ’’, είπε η Ζωή Κωνσταντούλου απευθυνόμενη στον υπουργό Εργασίας.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις ευχές του Άδωνι Γεωργιάδη για τα γενέθλια της ‘’Φάρλι’’ ζήτησε από την κυβέρνηση να πάρει θέση για το γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

‘’Δεν μπορώ να το αφήσω αυτό. Τι λέτε; Ότι ένα ομόφυλο ζευγάρι έχει το δικαίωμα να έχει μόνο κατοικίδιο;’’, πρόσθεσε, καλώντας την κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση για τον γάμο των ομοφύλων.

Στη συνέχεια η κ. Κωνσταντοπούλου ενέπλεξε στη συζήτηση και την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία κατά την ομιλία της στον Προϋπολογισμό εξήγησε γιατί μετέβαλε τη θέση της και είναι υπέρ της τεκνοθεσίας.

‘’Δεν μπορώ να μην το πω και να μην σας ρωτήσω και εσάς και την κυρία Μπακογιάννη τελικώς θέλετε σε όλους να κλείνετε το μάτι ή θα φέρετε πράγματι την πρωτοβουλία για τον γάμο ομοφύλων και την τεκνοθεσία’’, είπε.

Ωστόσο, από τις ‘’αιχμές’’ της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, δεν ξέφυγε ούτε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για τον οποίο είπε ‘’εγώ έχω πει πρώτη απ’ όλους ότι είναι ουρανοκατέβατος, άσχετος και δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά’’.

 Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης τρόλαρε τον Στέφανο Κασσελάκη

Η απάντηση της κ. Κωνσταντοπούλου στον Άδωνι Γεωργιάδη, έγινε με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με ποστ που είχε κάνει ο κ. Κασσελάκης για τα γενέθλια του σκύλου του.

‘’Πρώτα απ' όλα θα ευχηθώ να του ζήσει η Φάρλι, είδα τα γενέθλια, τα κεράκια που σβήσανε, συμπαθέστατη η Φάρλι, πολύ συμπαθής ο Τάιλερ», είπε στον Alpha και πρόσθεσε: «Εμένα μου αρέσει που η Αριστερά στην Ελλάδα που μίλαγε για τα Δεκεμβριανά και τον Άρη Βελουχιώτη, τώρα σβήνει τα κεράκια του συμπαθέστατου σκύλου Φάρλι. Είναι μία πρόοδος’’, είχε σχολιάσει τότε ο υπουργός Εργασίας.