Η Εύα Καϊλή συζήτησε με τη δημοσιογράφο στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό», Έλλη Αυξεντίου και μέσω της δημοσιογράφου δήλωσε προς την εκπομπή και τους θεατές της: «Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου. Αφού είναι το παιδί μου καλά, είμαι κι εγώ καλά». 

Σύμφωνα με την Έλλη Αυξεντίου, ο βελγικός τύπος σχολίασε ως απάνθρωπη τη μεταχείριση της Εύας Καϊλή ως προς τη 5μηνη απαγόρευση να συναντήσει την κόρη, της Αριάδνη, ενώ το μικρό κορίτσι, σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα του, το πρώτο διάστημα εξέφραζε τα συναισθήματά του τραγουδώντας λυπητερά τραγούδια.

Εύα Καϊλή: Τα δύσκολα πέρασαν

«Τώρα», όπως είπε στη δημοσιογράφο, «τα δύσκολα πέρασαν». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αριάδνη τραγουδά μόνο χαρούμενους σκοπούς. Μητέρα και κόρη είναι «αυτοκόλλητες» και επισκέφτηκαν μαζί την Ευρωβουλή, για να χαρεί η μικρή Αριάδνη με το τεράστιο έλατο και τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του μεγάρου.

Με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, η Εύα Καϊλή κατοικούν σε διαφορετικούς ορόφους της ίδιας πολυκατοικίας κι έτσι παρά το χωρισμό η κόρη της δεν στερείται καθόλου τον πατέρα της.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα είπε στη δημοσιογράφο η Εύα Καϊλή, Έλληνες την συναντούν  στους διαδρόμους της Ευρωβουλής και της δηλώνουν ότι πιστεύουν στην αθωότητά της. Έτσι, σύμφωνα με όσα είπε η ίδια, έχει λάβει τη απόφαση να ταξιδέψει ξανά και μάλιστα, πολύ σύντομα -ίσως τα Χριστούγεννα- για την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα: Ευρωβουλή: Καϊλή και Γεωργούλης σε διπλανά έδρανα, δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Εύα Καϊλή: Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει ενδιαφερθεί, ούτε έχει τηλεφωνήσει

Επίσης, η Εύα Καϊλή ανέφερε ότι από την ανακοίνωση της σύλληψής της και μετά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει ενδιαφερθεί ούτε έχει τηλεφωνήσει να ρωτήσει για τη δική της κατάσταση, ούτε καν για την κατάσταση του παιδιού της.

Πάντως, μέσα στις εξομολογήσεις της η Εύα Καϊλή υπερασπίστηκε για άλλη μια φορά τον ισχυρισμό της αθωότητάς της και προανήγγειλε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σε σχέση με την υπόθεση.

*Με πληροφορίες από ΑΝΤ1