Επεισοδιακή ήταν η σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με την κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος να «μυρίζει μπαρούτι».

Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να… σχολιάσει την κατάσταση που επικράτησε, με μια ανάρτηση που συνοδευόταν από ένα καυστικό σχόλιο.

Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τέσσερις φωτογραφίες, που, όπως έγραψε ο ίδιος εμφανίζουν… «αντιθέσεις συναισθημάτων».

Σε αυτές, από τη μία εμφανίζονται ο ίδιος και όσοι τάσσονται υπέρ στην πρόταση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη και από την άλλη, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Νίκος Φίλης.

«Προχωράμε για τη νέα κυβερνώσα Αριστερά» σημείωσε με νόημα ο Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Σήμερα στην κεντρική επιτροπη!

Αντιθέσεις συναισθημάτων…..φωτο 1-2 και 3-4

Προχωράμε για τη νέα κυβερνώσα Αριστερά».

Σήμερα στην κεντρική επιτροπη! Αντιθέσεις συναισθημάτων…..φωτο 1-2 και 3-4 Προχωράμε για τη νέα κυβερνώσα Αριστερά

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023


Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Υπέρ των διαγραφών ο Παύλος Πολάκης

Υπενθυμίζεται πως σαφή θέση υπέρ των διαγραφών πήρε ο Παύλος Πολάκης στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, τάχθηκε υπέρ των διαγραφών και της απόφασης του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη.

«Εγώ θέλω τον ΣΥΡΙΖΑ κυβερνώσα εξουσία», ανέφερε, μάλιστα, με νόημα ο Παύλος Πολάκης, χρησιμοποιώντας μία φράση της ομιλίας του  Στέφανου Κασσελάκη.

Παράλληλα,από τη διαδικασία αποχώρησαν η «Ομπρέλα» υπό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, η ομάδα 6+6 της Έφης Αχτσιόγλου και του Διονύση Τεμπονέρα γιατί το προεδρείο δεν δέχθηκε να προηγηθεί η συζήτηση για το δημοψήφισμα περί διαγραφών, που πρότεινε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.