Τυπολάτρης ως αντιπρόεδρος της Βουλής αποδεικνύεται ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ειδικότερα, από το βήμα της Βουλής απάντησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης, στην επίκαιρη ερώτηση του Βασίλη Κόκκαλη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που ρωτούσε εάν είναι ακριβής η κοστολόγηση και ο ορισμός χρονοδιαγράμματος των δράσεων ανασύστασης και επανέναρξης της κτηνοτροφικής παραγωγής μετά τις καταστροφές στη Θεσσαλία.

Σηκώθηκε από τα υπουργικά, πήρε θέση στο βήμα της Βουλής και απάντησε στο θέμα, όμως… δεν υπολόγισε τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Διαβάστε επίσης: "Πόρτα" Κωνσταντινόπουλου σε ΣΥΡΙΖΑ: Καμία συνεργασία με το κόμμα του Πολακισμού και τους πολιτικούς γυρολόγους

Ο κ. Κόκκαλης κίνησε με φόρα να ανέβει να απαντήσει επίσης από το βήμα , όταν τον «φρέναρε» ο αντιπρόεδρος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος λέγοντας «δεν έχετε το δικαίωμα να απαντήσετε από το βήμα». Μα, ο κ. Αυγενάκης ανέβηκε, είπε ο κ. Κόκκαλης.

«Κακώς ανέβηκε στο βήμα ο κ. Αυγενάκης», είπε και «σύμφωνα με το άρθρο 66 παράγραφο 4 του κανονισμού στη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου δεν ανεβαίνει κανείς στο βήμα της Βουλής», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της έδρας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.