Το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουνίου, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την υποψήφια του κόμματός του, Δομινίκη Παπαδοπούλου.

«Στο θέμα του υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. ΔΕΝ συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δε μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της», τόνισε χαρακτηριστικά ο Β. Στίγκας.

Τι συνέβη με το γνωστό μοντέλο; Όπως όλα δείχνουν, το γεγονός που την «έκαψε» ήταν ότι διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans.

Who is who

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, ήταν υποψήφια στη Λευκάδα, είχε εμφανιστεί στο παρελθόν στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Αννίτα Κοίτα».



Επιπλέον, έκανε ένα πέρασμα και από το «X-Factor». Τότε, είχε ερμηνεύσει το τραγούδι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο» μπροστά στους Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Χρήστο Μάστορα, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργο Θεοφάνους. Η Δομινίκη Παπαδοπούλου δεν είχε ενθουσιάσει τους κριτές και ως εκ τούτου δεν πέρασε στην επόμενη φάση.


Ιδιαίτερη εντύπωση είχε προκαλέσει και κατά την εμφάνισή της στο GNTM.


Επίσης, σε παλαιότερη τηλεοπτική εμφάνισή της σε εκπομπή επαρχιακού καναλιού, η Δομινίκη Παπαδοπούλου «συστηνόταν» ως το μοντέλο με το σούσι!