Η Μικαέλα Φωτιάδη δημοσίευσε σοκαριστικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται η ίδια χτυπημένη στο πρόσωπό της.

Η πρώην Σταρ Ελλάς και παίκτρια του GNTM έγραψε πάνω στο στιγμιότυπο, το οποίο πρόβαλε η εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Έστειλε τελικά τα ανθρωπάκια του… Μπράβο να σε χαίρονται».

1-miaela-fvtiadh-boynies-sto-proswpo-video-b


Στη συνέχεια, η Μικαέλα Φωτιάδη δημοσίευσε ακόμη ένα Instagram Story για να δηλώσει ότι παρά τα όσα πέρασε, είναι καλά.


Να μην εμπιστεύεσαι κανέναν

«Κανείς δεν με σακατεύει εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τ’ άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου».


Έφαγα δυνατές μπουνιές στο κεφάλι

Η Μικαέλα Φωτιάδη μιλώντας στην εκπομπή του Alpha και στην Μαρία Βλάχου, τόνισε χαρακτηριστικά: «Πονάω ακόμη, δεν μπορώ να μιλήσω. Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά. Ούτε εγώ η ίδια δεν έχω καταλάβει καλά καλά τι έχει συμβεί και για ποιον λόγο. Εμένα με άρπαξαν και έκανα επίθεση για αυτό έφαγα πολλές μπουνιές και ο μόνος λόγος που τη γλίτωσε εκείνος και τις έφαγα εγώ ήταν επειδή δεν ήξερα αν έχει κάποιο όπλο ή μαχαίρι. Προς το παρόν θέλω απλά να συνέλθω και να το σκεφτώ με καθαρό μυαλό, χτύπησα τόσο πολύ που μέχρι και εμετούς έκανα χθες και τώρα ζαλίζομαι πολύ».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: