Όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους η Μέγκι Ντρίο, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν επικοινώνησε αμέσως με τη Μικαέλα Φωτιάδη, προκειμένου να μάθει τι της συνέβη, και το βίντεο μεταδόθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Δείτε ακόμη - Μικαέλα Φωτιάδη: Για πρώτη φορά στην κάμερα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της – "Δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανε ποτέ έρωτα επί πληρωμή" (Βίντεο)


Έχω ακούσει να λέει ότι έχει κενά μνήμης

«Όταν το είδα στα sites την πήρα γιατί τρόμαξα λίγο και εγώ, λέω τι γίνεται; Μου λέει: "Μέγκι, όλα καλά, μην ανησυχείς". Έχω καταλάβει ότι ίσως θέλει και εκείνη να πάρει λίγο τον χρόνο της, να ηρεμίσει, να βρει λίγο τα κενά μνήμης. Απ’ ότι έχω ακούσει να λέει, έχει κενά μνήμης πάνω σε αυτό το περιστατικό», είπε η Μέγκι Ντρίο για τη Μικαέλα Φωτιάδη.

Δείτε επίσης - Μικαέλα Φωτιάδη: Θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τον ξυλοδαρμό της (Βίντεο)


Ας δώσουμε άλλη μια ευκαιρία στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Για το ενδεχόμενο να δούμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάστρια στο GNTM την επόμενη σεζόν: «Εγώ την Ηλιάνα την βλέπω πιο πολύ για επιτροπή, αλλά εντάξει το GNTM νομίζω ήταν το μοναδικό proejct που τα πήγε τέλεια. Οπότε ας της δώσουμε άλλη μια ευκαιρία», σχολίασε η Μέγκι Ντρίο στις τηλεοπτικές κάμερες.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: