Ελληνοφρένεια (επανάληψη)
Ελληνοφρένεια (επανάληψη) Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
siriza_23
Παραπολιτικά

Φαβορί η Αχτσιόγλου για διάδοχος του Τσίπρα - Με μεγάλη διαφορά κερδίζει τον Χαρίτση

Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι (όχι λίγοι) άρχισαν και εισηγούνται… μεταξύ τους μέχρι και την απόδοση δακτυλιδιού στο όμορφο κορίτσι του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις δημοσκοπήσεις που μετρούς διάφορα που σχετίζονται με τον Αλέξη Τσίπρα μας ενημερώνει η στήλη  big mouth του powergame.gr, επισημαίνοντας πως σε σχέση  με τον πιθανό διάδοχό του, με μεγάλη διαφορά κερδίζει τον Αλέξη Χαρίτση η Έφη Αχτσιόγλου.

Το σημερινό δημοσίευμα του Βig Mouth

Δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες οι δημοσκοπήσεις, που, μεταξύ των άλλων, μετρούν και διάφορα που σχετίζονται με τον πρόεδρο Αλέξη. Για παράδειγμα, οι δημοσκόποι προσπαθούν να μάθουν αν κόσμος θα επιθυμούσε την παραίτηση του Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης ποιον θα προτιμούσαν σε μια τέτοια περίπτωση. Για το πρώτο οι ΣΥΡΙΖΑίοι ούτε καν το σκέφτονται, αφού αντιλαμβάνονται ότι πίσω από τη λέξη «εξουσία» κρύβεται ο Αλέξης και μόνο. Σε σχέση τώρα με τον πιθανό διάδοχό του, με μεγάλη διαφορά κερδίζει τον Χαρίτση η συντρόφισσα Αχτσιόγλου. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι (όχι λίγοι) άρχισαν και εισηγούνται… μεταξύ τους μέχρι και την απόδοση δακτυλιδιού στο όμορφο κορίτσι του ΣΥΡΙΖΑ.