Κάποια Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης που διατηρούν προνοµιακές σχέσεις µε την Κουµουνδούρου έχουν αναλάβει εργολαβικά να θρυµµατίσουν το ηγετικό προφίλ του προέδρου της «Νέας Αριστεράς», Αλέξη Χαρίτση.

Μέχρι πρότινος, τις επιθέσεις από τα ίδια ΜΜΕ υφίστατο η Έφη Αχτσιόγλου. Τώρα όµως την τιµητική του έχει ο Μεσσήνιος πολιτικός, τον οποίο πότε τον εµπλέκουν σε σενάρια υπόγειων συνεννοήσεων µε το ΠΑΣΟΚ του Ν. Ανδρουλάκη, ώστε να καλλιεργηθεί η εντύπωση πως το κόµµα του οποίου ηγείται δεν τραβάει και αναγκαστικά θα υποχρεωθεί να βρει αποκούµπι σε συµµαχίες µε τη Χαριλάου Τρικούπη, και πότε τον περιγράφουν ως «αρνητή» του Αλέξη Τσίπρα, ώστε οι ψηφοφόροι της Αριστεράς και νοσταλγοί του τέως πρωθυπουργού να βλέπουν τη «Νέα Αριστερά» ως εχθρική πολιτική κίνηση.

*Διαβάστε εδώ: Σκληρή επίθεση Καρτερού κατά Κασσελάκη: Θα βοηθούσε περισσότερη σοβαρότητα - Νόμιμος δεν σημαίνει και κατάλληλος

Το ίδιο ακριβώς κόλπο µεταχειρίστηκαν και κατά την περίοδο των εσωκοµµατικών εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, εµφανίζοντας την υποψηφιότητα της Ε. Αχτσιόγλου µε ωφελιµιστικούς όρους, δηλαδή ως αποτέλεσµα της υπονόµευσης που έκανε στον Αλ. Τσίπρα και, τάχα µου, τον υποχρέωσε σε παραίτηση, για να του πάρει την καρέκλα. Τώρα που ο Αλ. Χαρίτσης αποφεύγει να αναφέρεται στον Αλέξη Τσίπρα, πάλι οι ίδιοι άνθρωποι διά των συγκεκριµένων επικοινωνιακών µέσων παρουσιάζουν τη στάση του ως ένδειξη αχαριστίας απέναντι στον τέως πρωθυπουργό.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 16/12/2023