Ημέρα ευχαριστιών, ευχών και γενικά, αγάπης, θετικής διάθεσης αυτή της Μεγάλης Τρίτης, καθ' ότι όλοι ετοιμάζονται να αποδράσουν… στις περιφέρειες τους για το Πάσχα. Μέσα στο κλίμα και ο Απόστολος Αβδελάς, που, αφού ευχήθηκε να τον ξαναψηφίσουν οι συμπολίτες του στην Α' εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, είπε πως ήταν τιμή του που συνεργάστηκε με τα παιδιά στην Ελληνική Λύση και απέκτησε καινούργιους φίλους.

Αφού ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Βουλής για τη συνεργασία και είπε στον ελληνικό λαό -κοιτάζοντάς τον στα μάτια- ότι είναι λανθασμένη η εντύπωση που έχουν γι’ αυτούς τους ανθρώπους περί ελίτ των δημόσιων υπαλλήλων, σημειώνοντας πως είναι εκτός πραγματικότητας όσοι το πιστεύουν, ευχαρίστησε και τα παιδιά της φρουράς.

Για το τέλος, άφησε το καλύτερο… «Να ευχαριστήσω τους υπουργούς. Με μερικούς τα πήγαμε καλά, μερικοί μου έβγαλαν την ψυχή. Με τον κ. Βορίδη τα πήγαμε καλά. Χάρηκα για τη γνωριμία, κύριε Ρουσόπουλε, και από κοντά. Μπορεί να είμαι πολύ νέος στην πολιτική, αλλά μεγαλύτερος σε ηλικία και έτσι μπορώ να δώσω μια συμβουλή: Να είστε ο εαυτός σας και έτσι θα προσφέρετε πολλά περισσότερα στη χώρα αυτή. Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση, ό,τι επιθυμείτε» είπε και όλοι τον χειροκρότησαν.