Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και τη Ράνια Τζίμα θα δώσει συνέντευξη την Τρίτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επιστρέφοντας στην πολιτική κανονικότητα.

Μάλιστα η στήλη big mouth του powergame.gr, δεν αποκλείει το γεγονός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει τη θέση του σε σχέση με τον Πολάκη, καθώς πριν από την τραγωδία στα Τέμπη ο αψύς Σφακιανός είχε παραπεμφθεί με το ερώτημα της διαγραφής στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Όπως αναφέρει το big mouth οι εξελίξεις δεν αλλάζουν τις αποφάσεις του Τσίπρα για τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αναλυτικά τί γράφει η στήλη big mouth

Στην Εκτελεστική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θα προήδρευσε ο πρόεδρος Αλέξης και αύριο θα πάει στο στούντιο του Mega, προκειμένου να δώσει συνέντευξη στη Ράνια Τζίμα. Επί της ουσίας, ο αρχηγός της Κουμουνδούρου επιστρέφει στην πολιτική κανονικότητα, συνεχίζοντας κανονικά και με τον νόμο τις δράσεις που είχε σχεδιάσει. Ανάμεσα στις δουλειές που έχει να κάνει είναι και η οριστική επίλυση της εκκρεμότητας που αφορά τον βουλευτή Πολάκη.

Ως γνωστόν, πριν από την τραγωδία στα Τέμπη ο αψύς Σφακιανός είχε παραπεμφθεί με το ερώτημα της διαγραφής στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Όπως μαθαίνω, οι εξελίξεις όχι μόνο δεν αλλάζουν τις αποφάσεις του Τσίπρα, αλλά δεν αποκλείω ακόμη και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που θα δώσει στο Mega να ξεκαθαρίσει τη θέση του σε σχέση με τον Πολάκη. Πάντως, ανεξάρτητα απ’ όσα πρόκειται να εξελιχθούν σε μελλοντικό χρόνο, εκείνο που πρέπει να κρατήσετε είναι ο οριστικός αποκλεισμός από τα ψηφοδέλτια του αψύ Σφακιανού.