Ομολογώ πως είναι εξόχως συγκινητική η προσπάθεια συγκεκριμένων επικοινωνιακών μηχανισμών, που λειτουργούν ως «μεταφορείς» της προπαγάνδας της Κουμουνδούρου, να διογκώσουν δυσανάλογα την είδηση πως ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, βάζει τέλος στην κοινοβουλευτική του σταδιοδρομία.

Έχουν οργιάσει από χθες το μεσημέρι να γράφουν τι σηματοδοτεί η αποχώρηση Καραμανλή από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Τι... πως τραβάει το χαλί του  Μητσοτάκη, τι... πως θα επανεμφανιστεί μετά τις εκλογές και θα θέσει θέμα ηγεσίας, αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πάρει αυτοδυναμία, τι... πως δεν θα δώσει τη μάχη για λογαριασμό της παράταξης που τον ανέδειξε στην πρωθυπουργία. Αυτά και πολλά άλλα ακόμη παρατραβηγμένα από τα μαλλιά, όχι του Ευάγγελου Αντώναρου, που δεν έχει, αλλά τα ίδια πιστεύει με όσους τα γράφουν.

Η πλάκα είναι πως κάποιοι εξ αυτών που τάχα μου τους έχει πιάσει ο πόνος για την «απώλεια» του κεφαλαίου Καραμανλή από την πολιτική ζωή του τόπου είναι οι ίδιοι που όσο ήταν πρωθυπουργός -και αυτοί «σιτίζονταν» από το «πρυτανείο» του ΠΑΣΟΚ- τεμπέλη τον ανέβαζαν, τεμπέλη, κουρασμένο τον κατέβαζαν με περιπαικτικά σχόλια πως σπαταλούσε τον χρόνο του για να παίζει Playstation.

Χαλαρώστε παιδιά!..

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 22/2