Για τη χαλαρή συζήτηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με κορυφαίους παράγοντες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, στο περιθώριο της συνέντευξης που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρώην πρωθυπουργός είχε μια off the record κουβέντα με τον επί χρόνια στενό συνεργάτη του Βαρδινογιάννη, Πάνο Κυριακόπουλο, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Alpha, Μανώλη Δραϊνάκη, και κάποιους από τους κορυφαίους του καναλιού. Καθόλη τη διάρκεια της ομολογώ χαλαρής συζήτησης ο κ. Τσίπρας είχε δίπλα του την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, και τον επί χρόνια στενό συνεργάτη του επί θεμάτων Τύπου Μπάμπη Παπαδάκη.

Αναλυτικά τι αναφέρει το big mouth

Στον Alpha βρέθηκε χθες το απόγευμα ο πρόεδρος Τσίπρας (σε ένα από τα γνωστά βοθροκάναλα κατά τον Πολάκη), προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων. Όπως μαθαίνω από αξιόπιστη πηγή, ο πρώην πρωθυπουργός, κατά την εκεί παρουσία του, προσπάθησε να έρθει πιο κοντά με τους ανθρώπους του καναλιού. Έτσι αποδέχθηκε πρόταση για να κάνει μια off the record κουβέντα με τον επί χρόνια στενό συνεργάτη του Βαρδινογιάννη, Πάνο Κυριακόπουλο, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Alpha, Μανώλη Δραϊνάκη, και κάποιους από τους κορυφαίους του καναλιού. Καθόλη τη διάρκεια της ομολογώ χαλαρής συζήτησης ο πρόεδρος Αλέξης είχε δίπλα του την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, και τον επί χρόνια στενό συνεργάτη του επί θεμάτων Τύπου Μπάμπη Παπαδάκη. Για όσους αγνοούν τον άνδρα, πρόκειται για τον τελευταίο διευθυντή του Έθνους επί εποχής Μπόμπολα και επιστήθιο φίλο του Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος στα γηρατειά του αποφάσισε να γίνει «σκιά» του Τσίπρα.