Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
Τα πηγαδάκια των ΣΥΡΙΖΑίων «μαρτυρούν» την κατάσταση: Ποιοι κάθισαν μαζί, ποιος κερνούσε γλυκά και ποιος διάβαζε εφημερίδα ενώ μιλούσε ο Τσίπρας;
tsipras-ko
Παραπολιτικά

Τα πηγαδάκια των ΣΥΡΙΖΑίων «μαρτυρούν» την κατάσταση: Ποιοι κάθισαν μαζί, ποιος κερνούσε γλυκά και ποιος διάβαζε εφημερίδα ενώ μιλούσε ο Τσίπρας;

Το απόλυτο χάος φαίνεται πως επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ , που από την ημέρα που ηττήθηκε στις εθνικές εκλογές (πριν έναν χρόνο και μία μέρα, ακριβώς) δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι…

Μάλιστα στη χθεσινή ΚΟ του κόμματος η κατάσταση ήταν τόσο έκρυθμη όσο μπορεί να φανταστεί και ο πιο… υπερβολικός νους. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ήταν τα πηγαδάκια μεταξύ των βουλευτών όπου μαρτύρησαν πολλά…

Ένα από αυτά που ξεχώρισαν ήταν εκείνο του Χρήστου Σπίρτζη με τον Νεκτάριο Σαντορινιό που είναι και οι δύο υπέρ της διεύρυνσης του κόμματος.

Όπως διαβάζουμε στον Μικροπολιτικό, ο Νίκος Παππάς εισήλθε τελευταίος στην αίθουσα της Ολομέλειας, ενώ οι αποστάσεις που ζήτησε να ληφθούν ο διευθυντής της ΚΟ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, λόγω κοροναϊού ρευστοποιούσαν ποιος ήθελε να κρατάει αποστάσεις για την πανδημία ή πολιτικές αποστάσεις από τον άλλον.

Πάντως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, καθόταν πίσω πίσω (σκεπτικός μα όχι με διάθεση απασφάλισης), δίπλα σχεδόν με τον Αλέξη Χαρίτση, οι παλαιοί κάπως ομαδοποιημένοι σε μια πτέρυγα (Βούτσης, Δραγασάκης), ενώ ο Παπαχριστόπουλος καθ' όλη τη διάρκεια της ομιλίας Τσίπρα αποδελτίωνε από ένα πάκο με εφημερίδες που είχε μπροστά του.
Πάντως μια ευχάριστη νότα στο κλίμα σκεπτικισμού των συριζαίων ήταν η βουλευτής Κυριακή Μάλαμα που χθες κερνούσε τάρτες λόγω της ονομαστικής της εορτής.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα