Δυναμική η επάνοδος για το ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν άνοδο του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη στην Κρήτη και ιδιαίτερα στο Ρέθυμνο, οι αλλαγές και βελτιώσεις σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε περιοχές όπου παραδοσιακά το κόμμα διατηρεί υψηλή δυναμική φέρνουν και αναβαθμίσεις.

Αυτή τη φορά ο λόγος γίνεται για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της τοπικής οργάνωσης που αναμένται να γίνουν το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του parapolitika.gr, η Νομαρχιακή Επιτροπή επιθυμεί τα εγκαίνια να συνδυαστούν με την παρουσία του προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη όποτε αυτό καταστεί εφικτό, αλλά και με μία πολιτική εκδήλωση.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στα parapolitika.gr ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Μιχάλης Σαρρής:«Από τους πρώτους στόχους της Επιτροπής ήταν να μετακομίσει σε νέα γραφεία, πιο μεγάλα, που θα καλύπτουν τις αυξημένες απαιτήσεις και ανάγκες της οργάνωσης. Έτσι πλέον η σημαία του ΠΑΣΟΚ ξανακυματίζει στο Ρέθυμνο, στο κέντρο της πόλης. Σε μία περίοδο που του ΠΑΣΟΚ, ιδίως στην Κρήτη και το Ρέθυμνο δείχνει να διπλασιάζει τα ποσοστά του και να ανεβαίνει ,ευελπιστούμε, ενώνοντας όλες μας τις δυνάμεις να καταφέρουμε το καλύτερο για το χώρο».

Τα νέα γραφεία θα στεγάζονται στην οδό Κουντουριώτη 84, δίπλα στο δημαρχείο Ρεθύμνης.

Οι δράσεις του επόμενου διαστήματος

Παράλληλα, με αφορμή τον ένα χρόνο από τον θάνατο της αείμνηστης προέδρου, Φώφης Γεννηματά, η οργάνωση θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας της Π.Ε Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα είναι:

  • Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου
  • Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, επίσκεψη στα Κέντρα Υγείας Περάματος και Ανωγείων.
  • Τρίτη 25 Οκτωβρίου, επίσκεψη στα Κέντρο Υγείας Σπηλίου και Αγία Φωτεινής.