Δημιουργικό χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρασε το βράδυ της Τετάρτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά, Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης έκανε μια ανάρτηση στο twitter για τους νεκρούς συμπολίτες μας από την πανδημία του κοροναϊού, αναφέροντας με το γνωστό του ύφος ότι ο ίδιος είχε προβλέψει την κατάσταση από τον Οκτώβρη ζητώντας φάρμακα και ΜΕΘ.

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες του twitter έσπευσαν να απαντήσουν στον πρώην αναπληρωτής υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο υπενθύμισαν την στάση που τήρησε απέναντι στον εμβολιασμό κατά της Covid αλλά και στις προτροπές του σε νοσούντες να λάβουν… ιβερμεκτίνη.


Λίγο η περασμένη ώρα, λίγο το έντονο ταπεραμέντο του Χανιώτη βουλευτή οι απαντήσεις που έδωσε στους διαδικτυακούς του συνομιλητές δεν ταίριαζαν σε καμία περίπτωση σε σοβαρό πολιτικό, οριακά μάλιστα το ύφος του Πολάκη δεν ταίριαζε καν σε σοβαρό μέλος μιας πολιτισμένης κοινωνίας.

Όπως θα δείτε στα εν λόγω σχόλια ο κ. Πολάκης απαντούσε με ύβρεις στους χρήστες του twitter, αποκαλώντας «βλάκες», «τρολ», «αμόρφωτους» όσους σχολίαζαν αρνητικά την ανάρτησή του.

Μάλιστα τα ορθογραφικά λάθη στα ακατάληπτα σε ορισμένες περιπτώσεις γραφόμενά του μαρτυρούν ότι ο αψύς Σφακιανός βρισκόταν σε στιγμή μεγάλης έντασης.

Νωρίτερα, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε στο twitter είχε περάσει χρόνο με φίλους του στην ψαροταβέρνα του Μοσχάτου, όπου πρόσφατα είχε παρεμποδίσει έλεγχο των αρχών για τον κοροναϊό, ενώ και σε αυτές τις φωτογραφίες που ανήρτησε από το εστιατόριο δεν έλειψαν τα σχόλια αναφορικά με το επεισόδιο «ξέρεις ποιος είμαι εγώ».


Δείτε τα σχόλια και τις απαντήσεις του Πολάκη

polakis15

polakis14

polakis13

polakis12

polakis11

polakis10_2
polakis3
polakis4
polakis6
polakis7

polakis8

polakis9