Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στο Twitter η  πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η όμορφη δικηγόρος ανάρτησε βίντεο στο οποίο αναλύει τη σκέψη της για τα πρότυπα ομορφιάς, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τις υπερβολές.

Οι ατάκες στο επίμαχο βίντεο

Η κ. Λατινοπούλου είπε αρχικά: «Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους. Νιώθω άβολα, αισθάνομαι ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιου είδους φωτογραφίες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι άσχημο».

Από τα βέλη της δε γλίτωσαν ούτε οι άνδρες, για τους οποίους είπε: «Βλέπουμε από την άλλη, συνεχώς τους άνδρες, ολοένα και περισσότερο να γέρνουν προς τη γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού. Και όταν λέμε παντού, παντού. Βάφονται. Φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα και γενικότερα κάνουν πράγματα τα οποία συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες».

Κλείνοντας, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ε, λοιπόν, μια νοσηρή μειοψηφία δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς, ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα. Όλοι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Και αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει εξέλιξη, διότι σε καμία περίπτωση, αυτό το οποίο αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη. Αυτό είναι εποχή των σπηλαίων. Γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που μία γυναίκα δεν περιποιούνταν τον εαυτό της».

Η κυτταρίτιδα

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου έκανε «πάταγο» στο Twitter και συγκέντρωσε τα βέλη αρκετών χρηστών, οι οποίοι κατακεραύνωσαν τις τοποθετήσεις της. Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε «διάλογος» της μελαχρινής δικηγόρου με άτομο που διαφωνούσε ξεκάθαρα με τις απόψεις της.

Η κ. Λατινοπούλου είπε ότι δεν έχει κανένα θέμα με την κυτταρίτιδα, έχει όμως θέμα όταν «μου την τρίβουν μέσα στα μούτρα». Η συνέχεια επί της οθόνης και στα social media…