Από όλες τις γιορτές, τα Χριστούγεννα είναι η εποχή του χρόνου που πολλά παιδιά ανυπομονούν περισσότερο.

Κάλτσες κρεμασμένες πάνω από το τζάκι, χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που φωτίζουν το σπίτι το βράδυ και δώρα κάτω από το δέντρο είναι όλα μέρος της μαγικής αίσθησης των Χριστουγέννων.

Για τα παιδιά, η μέρα των Χριστουγέννων είναι μια πραγματικά ξεχωριστή στιγμή και μια ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους τα παιχνίδια που ήλπιζαν.

Δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για τα παιδιά, αλλά η προσπάθεια που καταβάλλεται για την εύρεση χριστουγεννιάτικων δώρων αξίζει πραγματικά τον κόπο καθώς βλέπεις πόσο χαρούμενα είναι όταν ξετυλίγουν το δώρο τους

Γενικά, τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά πρέπει να είναι εκπαιδευτικά, διασκεδαστικά και κάτι που τους ενδιαφέρει. Αυτό θα εγγυηθεί ότι θα τα αξιοποιήσουν πολύ. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που να συνδυάζει όλα τα παραπάνω κριτήρια.

Επομένως, προσπαθήστε να είστε δημιουργικοί και αναζητήστε κάτι που θα τους ενδιέφερε.  Να γνωρίζετε ποια είναι τα ενδιαφέροντα του παιδιού σας και επιλέξτε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που δίνει στο παιδί την ευκαιρία να είναι δημιουργικό και να το χρησιμοποιήσει με διαφορετικούς τρόπους.

Επιπλέον, φροντίστε πάντα τα παιδικά χριστουγεννιάτικα δώρα να έχουν υψηλή ποιότητα. Τα παιχνίδια πρέπει να είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και να είναι απαλλαγμένα από επιβλαβείς ουσίες.

Με αυτόν τον τρόπο τα παιχνίδια καλής ποιότητας θα διαρκέσουν στο παιδί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και να είστε σίγουροι ότι θα αξιοποιήσει στο έπακρο.

Για παιδιά μικρή κυρίως ηλικίας προτιμήστε κλασικά παιχνίδια.

Barbie

Αν η κόρη σας, η βαφτιστήρια σας, η ανιψιά σας είναι φαν της κούκλας τότε μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σε κούκλες barbie.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν οι κούκλες παραμένουν ένα από τα πιο διαδεδομένα κοριτσίστικα δώρα για τις γιορτές.

Οι κούκλες μέχρι και σήμερα είναι από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια και αυτό γιατί δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά μέσα από το παιχνίδι να κάνει πράξη σκηνές από την καθημερινή του ζωή.

Στο παιχνίδι με την κούκλα το παιδί μιμείται την συμπεριφορά της μαμάς – φροντίδα, χάδια – τη σχέση του με αδέρφια – μοιράζονται τα παιχνίδια, συνεργάζονται – τη θέση του μέσα στον κοινωνικό περίγυρο. Ένα παιχνίδι ρόλων που δίνει την ευκαιρία στους γονείς που παρακολουθούν το παιχνίδι να καταλάβουν πολλά για το παιδί τους.

Οι κούκλες Barbie συνοδεύονται από κουκλόσπιτα, αυτοκίνητα αλλά και σετ ρούχων.

Playmobil

Τι πιο ωραίο από ένα παιχνίδι της Playmobil που ενθαρρύνει τα παιδιά να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη και να ταξιδέψουν σε νέους κόσμους δράσης και περιπέτειας.

Τα σετ είναι εμπνευσμένα από αληθινά θέματα, όπως σπίτια, πάρκα, αγροκτήματα, σκηνές πόλης, οικογενειακή διασκέδαση επιτρέποντας στα παιδιά να μπορούν να κατασκευάζουν και να συνδυάζουν τα μέρη από διαφορετικά θέματα παίζοντας ξανά και ξανά με νέες ιστορίες, δημιουργώντας νέους κόσμους.

LEGO

Tο εμβληματικό παιχνίδι που μάγεψε παιδιά και ενήλικες σε όλο τον κόσμο, κάθε χρόνο καταφέρνει να εξελίσσεται, εντάσσοντας στον ατέλειωτο κατάλογό του νέα concepts, ιστορίες και αναφορές.

 LEGO πέρα από τη διασκέδαση που προσφέρουν στα παιδιά, συμβάλλουν και στην ανάπτυξή τους. Κινητικές δεξιότητες, ομαδικό πνεύμα, επίλυση προβλημάτων και μαθηματική σκέψη είναι μόνο ορισμένες από τις ικανότητες που αναπτύσσουν τα παιδιά μας παίζοντας με τα LEGO τουβλάκια τους και απολαμβάνοντας κάθε δευτερόλεπτο. Τίποτα από αυτά, όμως, δεν συγκρίνεται με την απίθανη επίδραση αυτών των μικρών κομματιών στη φαντασία τους.

Ολα τα παιχνίδια θα τα βρείτε σε συμφέρουσες τιμές, στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.gr και θα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Με κάθε αγορά από το SHOPFLIX κερδίζετε κουπόνι 5 € για την επόμενη αγορά σας από την πλατφόρμα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε τα δώρα για τους αγαπημένους σας ενώ εάν ακόμα δεν έχετε καταλήξει, τότε σας έχουμε την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Εσείς επιλέγετε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και εκείνοι ό,τι πραγματικά χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές.