Πιθανότατα θα έχετε ακούσει για τις περιπτώσεις όπου τα μικρά trackers της Apple, τα AirTags δεν χρησιμοποιούνται από τον κάτοχό τους για την προστασία και τον έλεγχο των προσωπικών του συσκευών αλλά από επιτήδειους που κλέβουν ανενόχλητοι προσωπικά αντικείμενα, όπως αυτοκίνητα.

Για την αποφυγή των εν λόγω δυσάρεστων καταστάσεων, η εταιρεία κολοσσός παρουσίασε ένα εγχειρίδιο χρήσης τον λεγόμενο «Οδηγό χρήσης προσωπικής ασφάλειας», που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων οδηγίες για το πώς μπορεί να προστατευθεί κανείς από την κακόβουλη χρήση των AirTags εναντίον του.

Πώς θα προστατευθείτε από την κακόβουλη χρήση των AirTags

Πιο συγκεκριμένα, στο μενού των ειδοποιήσεων από το GPS μπορείτε να δείτε την παρουσία «ξένων» AirTags που κινούνται σε κοντινή απόσταση και μάλιστα «αφύσικα» κοντά.

Έτσι μέσα από αυτές τις ειδοποιήσεις μπορείτε να αντιληφθείτε εάν οι κινήσεις σας ή οι συσκευές σας παρακολουθούνται ώστε να λάβετε τα μέτρα σας.

Η Apple τονίζει ότι εάν οι χρήστες αισθάνονται ότι κινδυνεύουν μπορούν πάντα να επικοινωνήσουν με τις αρχές και να ζητήσουν βοήθεια.

Οι αρχές με την σειρά τους μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία και να βρουν τον κάτοχο του AirTag, βάσει του σειριακού του αριθμού.

Πώς σας βοηθούν καθημερινά

Kι αφού λοιπόν, τώρα γνωρίζετε πώς να απαλλαγείτε από τους επιτήδειους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα AirTags για να παρακολουθείτε τα πράγματά σας και να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται, απλώς κοιτώντας το κινητό σας.

Συνδέστε ένα με τα κλειδιά σας ή με το σακίδιό σας κι έτσι απλά το βρίσκεστε στο app Εύρεση, όπου μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις συσκευές Apple και να εντοπίζετε φίλους και συγγενείς. Φανταστείτε να έχετε χάσει το πορτοφόλι σας αλλά να το έχετε συνδέσει με AirTag.

Μπορείτε να παίξετε έναν ήχο στο ενσωματωμένο ηχείο από τη νέα καρτέλα Στοιχεία στο app Εύρεση. Αν είναι κρυμμένο κάπου κοντά—όπως κάτω από τον καναπέ ή στο διπλανό δωμάτιο—απλώς ακολουθείτε τον ήχο και το βρήκατε!

Εάν είναι κάπου μακριά, θα δείτε την απόσταση από το AirTag και τις οδηγίες για να το εντοπίσετε—όλα χάρη στην τεχνολογία Ultra Wideband. Ζήτησε λίγη βοήθεια από εκατοντάδες εκατομμύρια φίλους.

Όταν έχετε ξεχάσει κάτι πολύ μακριά, όπως στην παραλία ή στο γυμναστήριο, το δίκτυο της Εύρεσης—που αποτελείται από εκατοντάδες εκατομμύρια συσκευές iPhone, iPad και Mac σε ολόκληρο τον κόσμο—σας βοηθά να εντοπίσετε το AirTag σας. Και φυσικά έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το απόρρητό σας σε κάθε βήμα.

Μπορείτε να το βρείτε σε 4 pack, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε αξεσουάρ κινητών ενώ θα το παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μπορείτε ακόμα να τα κάνετε δώρο σε εκείνον τον φίλο που όλο… χάνει τα κλειδιά του ενώ εάν δεν γνωρίζετε τι δώρο να κάνετε στους αγαπημένους σας, τότε σας έχουμε την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Εσείς επιλέγετε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και εκείνοι ό,τι πραγματικά χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές.