Η νέα εποχή των handsfree ακουστικών είναι γεγονός και με τα Airpods Pro 2ης γενιάς η συναρπαστική εμπειρία ακρόασης ακριβώς στα μέτρα σου είναι εγγυημένη. Διαθέτουν έως και 2 φορές πιο ισχυρή Ενεργή Ακύρωση Θορύβου, ολοκαίνουργιο Προσαρμοστικό Ήχο για να προσαρμόζει έξυπνα τον έλεγχο θορύβου στο περιβάλλον σου και αρκεί μόνο μία φόρτιση για 6 ώρες διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας.

Καθηλωτική απόδοση ήχου με τα Airpods Pro 2ης γενιάς

Το H2 chip, σχεδιασμένο από την Apple, είναι η δύναμη πίσω από τα AirPods Pro 2ης γενιάς και την προηγμένη απόδοση ήχου.

Σε συνδυασμό με ένα ειδικά κατασκευασμένο πρόγραμμα οδήγησης και ενισχυτή, λειτουργεί για να παρέχει καθαρές ψηλές νότες και βαθιά, πλούσια μπάσα σε εντυπωσιακή ποιότητα. Έτσι, κάθε ήχος είναι πιο ζωντανός από ποτέ.

Χρησιμοποιώντας υπολογιστικούς αλγόριθμους, το παντοδύναμο H2 chip συγκεντρώνει περισσότερες λειτουργίες από ποτέ για να απολαμβάνεις ακόμα πιο έξυπνη ακύρωση θορύβου, αποδοτική διάρκεια μπαταρίας και φυσικά ανώτερο τρισδιάστατο ήχο.

Επεξεργάζεται τον ήχο πιο γρήγορα και ταυτόχρονα τον βελτιώνει για να τον ακούς πεντακάθαρο μόλις φτάσει στα αυτιά σου. Καθώς τα χρησιμοποιείς απολαμβάνεις ήχο υψηλότερης ποιότητας, καθώς κάθε λεπτομέρεια αποδίδεται με γνώμονα το ιδιαίτερα σχήμα του αυτιού σου.

Τα μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου και ένας αεραγωγός στην πίσω όψη των Airpods Pro 2ης γενιάς είναι ειδικά τοποθετημένα για να ανιχνεύουν γρήγορα τον εισερχόμενο ήχο, λειτουργώντας συνδυαστικά ώστε να εξουδετερώνουν τον θόρυβο πριν φτάσει στο αυτί σου.

Μικρόφωνο ειδικά σχεδιασμένο για εσένα

Ένα μικρόφωνο στραμμένο προς τα μέσα λειτουργεί με αλγορίθμους βελτίωσης φωνής για να αναγνωρίζει την φωνή και την άρθρωσή σου, ώστε να ακούγεται πιο φυσική στο τηλέφωνο αλλά και σε βιντεοκλήσεις.

Με τα Airpods Pro 2ης γενιάς συμπεριλαμβάνονται τέσσερα ζευγάρια άκρων σιλικόνης για να βρεις το μέγεθος που εφαρμόζει άψογα στα αυτιά σου. Τα άκρα ασφαλίζουν τα AirPods Pro στη θέση τους και δημιουργούν μια ακουστική μόνωση που εσωκλείει τον ήχο.

Αξιοποίησε την λειτουργία Διαφάνεια για να ελαχιστοποιήσεις την ένταση δυνατών θορύβων, όπως σειρήνες και ηλεκτρικά εργαλεία. Μειώνει τον θόρυβο 48.000 φορές το δευτερόλεπτο.

Όταν τα φοράς και πρέπει να μιλήσεις με κάποιον κοντά σου, η λειτουργία Ανίχνευση Ομιλίας μειώνει αυτόματα την ένταση σε αυτό που ακούτε, ενισχύει τις φωνές των ατόμων που βρίσκονται μπροστά σου και μειώνει τον θόρυβο του παρασκηνίου.

Που θα τα βρείτε

Εάν θέλετε να τα κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας, τώρα μπορείτε να τα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε bluetooth ακουστικά ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Εάν δεν μπορείτε να καταλήξετε σε ένα δώρο μέσα από τις ατελείωτες προτάσεις, τότε σας έχουμε την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Εσείς επιλέγετε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και εκείνοι ό,τι πραγματικά χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές.