Βρέθηκαν οι πέντε τυχεροί των εισιτηρίων διαρκείας για τον Ολυμπιακό.

Ο Καλέτσης Κώστας, ο Ταμπάκης Χριστόφορος, ο Πολυχρόνης Σάββας, ο Ανδρέου Νικόλαος και ο Μανόλης Λαμπρογιαννάκης αγόρασαν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και στάθηκαν τυχεροί, κερδίζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας για τον Θρύλο.

Η μεγάλη προσφορά συνεχίζεται και αυτό το Σάββατο αφού τα Παραπολιτικά χαρίζουν 25 εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού σε 25 τυχερούς αναγνώστες!

Αξίζει να αναφερθεί ότι όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ Ολυμπιακός,  έχουν ήδη εξαντληθεί τα εισιτήρια διαρκείας στις θύρες: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 24, 25, VIP και έχουν απομείνει η θύρα 33 και η θύρα VVIP, αφού η πώληση των διαρκείας έφτασε στα 21.500 και πλέον ξεπέρασε το ρεκόρ των 21.171, που υπήρχε από τη σεζόν 2015-16.

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ όμως σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε το μαγικό αυτοκόλλητο... Βρείτε το στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.

Δείτε από κοντά Μέσι, Σουάρες, Μπουφόν, Ντιμπαλά και όλα τα αστέρια της Βarcelona, της Juventus και της Sporting Λισαβώνας που θα έρθουν φέτος στο Καραϊσκάκη για τους αγώνες του Champions League! Και φυσικά, απολαύστε τα ντέρμπι-φωτιά του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και όλους τους εντός έδρας αγώνες του Θρύλου!

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Το κουπόνι ισχύει για την απόκτηση ενός (1) εισιτηρίου διαρκείας της Π.Α.Ε Ολυμπιακός για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018.
2. Η χρήση του διέπεται από τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που ορίζει η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.
3. Ο χρήστης του κουπονιού πρέπει να είναι ενήλικος έχων δικαιοπρακτική ικανότητα ή να συνοδεύεται από τον κηδεμόνα του.
4. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα. 5. Οι τυχεροί δικαιούχοι θα πρέπει να καλέσουν στο τηλέφωνο 210 6901414 από την Δευτέρα 11/9/2017 μέχρι και την Παρασκευή 15/9/2017 και ώρες από 9.00 π.μ. έως και 17.00 μ.μ. για να δώσουν τα στοιχεία τους και να ενημερωθούν πώς θα παραλάβουν το εισιτήριό τους. Ο κάτοχος του κουπονιού οφείλει να επικοινωνήσει με την εφημερίδα Παραπολιτικά το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15/9/2017. Σε διαφορετική περίπτωση χάνει το σχετικό δικαίωμα.
6. Για οποιαδήποτε ζημιά, απώλεια ή βλάβη υποστεί ο χρήστης του κουπονιού από την κάρπωση της προσφοράς, καθώς και για οιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιασθεί, ουδεμία ευθύνη φέρει η Παραπολιτικά Εκδόσεις Α.Ε.
7. Η χρήση του κουπονιού συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων καθώς και της νομοθεσίας σχετικά με είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ οι όροι της παρούσας δύνανται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.