Επιστρέφει ο κόσμος του Ολυμπιακού στο γήπεδο και λίγα 24ωρα πριν από την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος για τα play offs του Conference League στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχουν μείνει διαθέσιμα λιγότερα από 1.500 εισιτήρια! Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, στις 19:45. 

Για ακόμα μία φορά, η ομάδα του Ολυμπιακού θα έχει στο πλευρό της τη συμπαράσταση του κόσμου και με γεμάτο το "Γ. Καραϊσκάκης", θα διεκδικήσει ένα καλό σκορ ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού των μπαράζ για τη φάση των "16" στην Ουγγαρία.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται Τρίτη και Τετάρτη από τις 10:00 έως τις 18:00 στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» και την ημέρα του αγώνα την Πέμπτη (15/02) από τις 10 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα ή μέχρι και την εξάντληση των εισιτηρίων, αλλά και διαδικτυακά 24 ώρες το 24ωρο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διάθεση των εισιτηρίων, στο λινκ της ανακοίνωσης των εισιτηρίων του Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος... https://www.olympiacos.org/2024/02/06/ta-eisitiria-gia-to-olympiakos-ferencvaros/