Οι δύο νέες μπριγάδες του MasterChef 2024 έπεσαν στην μάχη για την πρώτη ομαδική δοκιμσία. Μετά τις ανακατατάξεις και τα δύο νέα μαγειρικά «στρατόπεδα» που δημιουργήθηκαν, Γκρι και Μπορντό έχουν μπροστά τους ένα Τεστ Δημιουργικότητας με βάση τα φρούτα.

Ο Γιάννης, ως αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, είχε το πλεονέκτημα να επιλέξει τα ματσαρίσματα για τις μαγειρικές μονομαχίες, γεγονός που προκάλεσε σχόλια μεταξύ των παικτών για τα ευνοϊκά και μιλημένα ματσαρίσματα.

«Πιστεύω ότι μας έβαλε μαζί με την Τάνια για να μας διχάσει. Έχει μπει σε ένα τριπάκι που έχει πλησιάσει όλους μου τους φίλους. Είναι πολύ μ@λ@κ@ς, δεν θα του περάσει όμως.

Ο Γιάννης έχει πολλά απωθημένα ως άνθρωπος, πρέπει να πάει σε έναν γιατρό για να τα λύσει», ανέφερε η Βιβή μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού της στην μονομαχία του MasterChef 2024.

«Χθες έλεγε στα παιδιά ότι δεν υπάρχουν δυνατοί και αδύναμοι μάγειρες αλλά έμπειροι και μη έμπειροι. Έχω 9 χρόνια εμπειρίας, η Βιβή δύο. Τι να πω;», πρόσθεσε με νόημα η νεαρή διαγωνιζόμενη.

«Η Χριστίνα είναι μία πολύ καλή μαγείρισσα. Όταν σταματήσει να βομβαρδίζεται από τοξικότητα, πιστεύω ότι θα λάμψει ξανά. Ο Σταμάτης μου το είπε ότι θέλει να παίξει μαζί μου, μάλλον ζορίστηκε που δεν του έδωσα την αρχηγία.

Εντάξει, 25 χρονών είναι, φουλ στην τεστοστερόνη. Έχουν μεγάλη διαφορά για μένα τα αγόρια από τους άντρες.

Εγώ είμαι άντρας, ο Σταμάτης είναι αγόρι ακόμα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας λίγο πριν ξεκινήσει το Τεστ Δημιουργικότητας στο MasterChef 2024.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: