Σε λίγες μέρες αλλάζει ο χρόνος και είναι πολλές οι παραδόσεις, που συνοδεύουν αυτό το γεγονός. Στο Star, παραδοσιακά, ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που κάνει μεγάλη πρεμιέρα το ένα και μοναδικό στο είδος του MasterChef. Όχι, δεν το περιμένουμε απλά. Μετράμε τις μέρες, τις ώρες, τα λεπτά για να μας καλωσορίσουν δημιουργικά και ανατρεπτικά, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, οι αγαπημένοι chef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 στις 21:00 και να ξεκινήσει άλλο ένα συναρπαστικά υπέροχο ταξίδι αναζήτησης του νέου MasterChef 2024.

Το MasterChef, είναι το δυναμικό brand, με πολλά χρόνια επιτυχίας τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, που βρίσκεται στο top5 των διαχρονικά πιο δημοφιλών format παγκοσμίως, και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες, ο μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός, συνώνυμος της επιτυχίας, ο απόλυτος κυρίαρχος, τόσο στο είδος του, όσο και στην prime time τηλεοπτική ζώνη, ετοιμάζεται να κατακτήσει και πάλι την τηλεοπτική κορυφή.

Η γλυκιά αναμονή για το MasterChef 2024, αλλά και το πρώτο δείγμα του υψηλού και άρτιου επιπέδου παραγωγής, έρχεται κάθε χρόνο από το πάντα εφευρετικό και πάντα χιουμοριστικό trailer, όπου οι τρεις chef της καρδιάς μας αυτοσαρκάζονται ανελέητα, και αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που τους αγαπάμε και τους θαυμάζουμε. Δεν φοβούνται να τσαλακωθούν, δεν φοβούνται να δείξουν την αλήθεια τους. Άλλωστε, το χιούμορ είναι δείκτης ευφυίας.

Δείτε το τρέιλερ της Πρεμιέρας του MasterChef 2024



MasterChef 2024 - Πρεμιέρα τη Δευτέρα 15/01/2024

Στο MasterChef 2024 οι αλλαγές είναι πολλές και μεγάλες και ξεκινούν ήδη από τις auditions, όπου τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη από τον Νοέμβριο. Όλη η διαδικασία των auditions είναι διαφορετική, καθώς η προετοιμασία του πιάτου θα γίνεται ατομικά, αλλά οι παίκτες θα εμφανίζονται μπροστά στους κριτές σε δυάδες και θα μονομαχούν. Η πρώτη αλλαγή δηλαδή στο νέο MasterChef 2024 είναι οι μεγάλες μονομαχίες, όπου ένας παίκτης θα παίρνει ποδιά για την επόμενη φάση και ο δεύτερος παίκτης θα αποχωρεί.

Τα έπαθλα του MasterChef 2024

Και αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού μαγειρικής θα υπάρχουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, πολλές ανατροπές, πολλά διαφορετικά στοιχεία. Φέτος, ο μεγαλύτερος μαγειρικός διαγωνισμός θα είναι πιο συναρπαστικός από ποτέ σε όλα τα επίπεδα. Στο MasterChef 2024 τα έπαθλα είναι πιο σπουδαία από ποτέ. Ο μεγάλος νικητής, εκτός από το τρόπαιο και τον τίτλο του MasterChef, θα κερδίσει 70.000 ευρώ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000 ευρώ σε εξοπλισμό για επαγγελματική κουζίνα. Αλλά, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.! Για πρώτη φορά θα υπάρξει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 30.000 ευρώ.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, η «μάχη» για τον τελικό, θα είναι συγκλονιστική καθώς το κίνητρο θα είναι πολύ σημαντικό! Και φυσικά, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε τα ειδικά έπαθλα, που θα δίνονται κατά τη διάρκεια του MasterChef 2024. Mystery Box, Τεστ Δημιουργικότητας, αλλά και τα καθιερωμένα Awards, θα μοιράσουν φέτος, συνολικά ακόμα 30.000 ευρώ στους νικητές.

Συνολικά 160.000 ευρώ μόνο σε έπαθλα. Το Star έχει βάλει στόχο, να «σπάσει» ταμεία φέτος με ποσά που ζαλίζουν και εντυπωσιάζουν.


Σταθερές και ανεκτίμητες αξίες και στο MasterChef 2024 είναι οι τρεις αγαπημένοι, καταξιωμένοι chef κριτές, και η «αχτύπητη χημεία» μεταξύ τους, που ξέρεις πια ότι χρειάζεται μια ματιά για να συνεννοηθούν, αλλά και ο σεβασμός, με τον οποίο αντιμετωπίζουν κάθε διαγωνιζόμενο.

Και αυτή την τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνίστρια, όπως πάντα, θα είναι η γαστρονομία. Θα υπάρχουν απρόβλεπτες δοκιμασίες που αναδεικνύουν το επίπεδο της μαγειρικής εξέλιξης, πολλές εξωτερικές δοκιμασίες και απαιτητικά γυρίσματα με σπουδαία έπαθλα σε κάθε διαγωνιζόμενο. Καλεσμένοι θα είναι οι σπουδαιότεροι Έλληνες και ξένοι chefs, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν τιμηθεί με κορυφαίες διακρίσεις στον τομέα τους, αλλά και ξεχωριστές προσωπικότητες, που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το τηλεοπτικό φαινόμενο MasterChef!


MasterChef 2024- H απόλυτη μαγειρική αναμέτρηση!

#MasterChefGR #StarChannelTV
MasterChef on Social Media
https://www.facebook.com/MasterChefGR/
https://twitter.com/masterchefgr
https://www.instagram.com/masterchefgr/
https://www.tiktok.com/@masterchefgr

MasterChef 2024: Κάνει ΠΡΕΜΙΕΡΑ τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024