Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 22:10, το «Σπίτι με το MEGA» μάς θυμίζει τα καλύτερα τραγούδια που ακούγονταν στις μπουάτ, τα πάρτι, τα φεστιβάλ, το θέατρο και τον κινηματογράφο και αναβιώνει την ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Μάκη Δελαπόρτα, τον μετρ του είδους, σε μία βραδιά αναμνήσεων για τους παλαιότερους και γνώσεων για τη νέα γενιά. 

Ένα ταξίδι στον χρόνο με οδηγό τη μουσική. Αγαπημένοι τραγουδιστές που πρωταγωνίστησαν στα 60’s αλλά και νεότεροι καλλιτέχνες ερμηνεύουν τις μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας που συνοδεύουν μέχρι και σήμερα τις προσωπικές μας στιγμές. 

«Όλοι οι συνάδελφοι τη δεκαετία του 60’ είχαμε την αγωνία να πιάσουμε  το όνειρο και αυτό μας έδινε χαρά και φτερά», είπε η Κλειώ Λενάρδου. 

«Μ επήγε πολλά χρόνια πίσω αυτό το αφιέρωμα και ένιωσα πολύ ωραία που ήμουν σε αυτή την παρέα», είπε η Πόπη Αστεριάδη.

«Η Ρούλα Κορομηλά μόλις με κάλεσε δέχτηκα αμέσως, δεν μπορούσα να μην έρθω. Κρατάω όλα τα καλά πράγματα που έγινα στη μουσική, την ποίηση, τη συγγραφή. Υπήρξε μία κοινωνική επανάσταση τη δεκαετία του 60’», είπε ο Γιώργος Πολυχρονίδης.

«Δάκρυσα, και συγκινήθηκα πολλές φορές συναντώντας συναδέλφους που είχα να δω καιρό», ανέφερε η Μπέσσυ Αργυράκη. 

«Για εμάς που γίναμε ηθοποιοί νομίζω έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο αυτός ο μυθικός κινηματογράφος της δεκαετίας του 60’», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

«Θα κάνουμε ένα ωραίο ταξίδι στη χρυσή δεκαετία του 60’, η όποια μας άφησε υπέροχες  αναμνήσεις και πολύ ωραία τραγούδια», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czjbltd4jdcx)