Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι Πυξ Λαξ βρέθηκαν μπροστά από την κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για την πορεία του μουσικού συγκροτήματος μέσα στον χρόνο.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 22:00 η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τους Πυξ Λαξ. Το εμβληματικό συγκρότημα, που σημάδεψε τα νεανικά μας χρόνια και άφησε το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική μουσική σκηνή, έρχεται να μας χαρίσει μία βραδιά γεμάτη συναισθήματα, διαχρονικά κομμάτια και μοναδικές στιγμές.

Εμείς κάναμε αληθινά τραγούδια

O Μπάμπης Στόκας δήλωσε: «Εμείς κάναμε αληθινά τραγούδια και ο κόσμος τα αγάπησε και μας στηρίζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Όταν διαλύθηκε το συγκρότημα, είχαμε πει ότι σε δέκα χρόνια θα ξαναπαίξουμε και συνέπεσε με τον θάνατο του Μανού Ξυδούς. Το 2018 επανενωθήκαμε και ξαναπαίζουμε. Δεν έχουμε όνειρα, ακολουθούμε αυτό που μας αρέσει. Δεν κυνηγήσαμε τη δόξα, η δόξα ήρθε και μας βρήκε. Είχαμε ανάγκη να κάνουμε και σόλο καριέρα. Όταν διαλύθηκε το συγκρότημα εγώ ξεκίνησα από το μηδέν, από την αρχή».


Ήταν δύσκολη απόφαση να διαλύσουμε

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανέφερε με τη σειρά του: «Δεν είχαμε ποτέ φανταστεί αυτή την πορεία του συγκροτήματος, δεν ήταν ο στόχος μας αυτός. Ήταν δύσκολη απόφαση να διαλύσουμε το συγκρότημα αλλά ήταν η πιο σωστή απόφαση που είχαμε πάρει, θέλαμε διάλειμμα. Από το 2018 η μπάντα είναι ενεργή. Είμαι άνθρωπος των ομάδων, πιστεύω ότι μόνο οι παρέες μπορούν να μας σώσουν. Ο Μπάμπης Στόκας είναι αδερφός μου, ήταν δίπλα μου σε όλα τα δύσκολα μου και εγώ στα δικά του».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: