Ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι στήνεται στο «Σπίτι µε το Mega».

Μάλιστα, αυτή τη φορά θα έχουµε και µεγάλη έκπληξη, που θα µας ταξιδέψει στα χρόνια τα παλιά.

Η αγαπηµένη µουσική εκποµπή, που έχουν «αγκαλιάσει» θερµά από την πρώτη στιγµή οι τηλεθεατές, επανέρχεται δριµύτερη.

Το ραντεβού δίνεται αύριο, 24 Φεβρουαρίου, στις 22:10, στο Mega, µε πρωταγωνιστές τα µέλη µιας παρέας που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο εγχώριο µουσικό γίγνεσθαι.

Η Ρούλα Κοροµηλά λοιπόν και φυσικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Χρήστο Παπαδόπουλο µαζί µε τα Παιδιά από την Πάτρα. Ο δεξιοτέχνης µουσικός και συνθέτης επανενώνεται µε τον Λάµπρο Καρελά και τον Βαγγέλη ∆εληκούρα και µας θυµίζουν γιατί τα Παιδιά από την Πάτρα χαρακτηρίστηκαν ως το καλύτερο λαϊκό συγκρότηµα της δεκαετίας του ’80. Μιας δεκαετίας που, αν µπορούσαµε να χαρακτηρίσουµε µε µία λέξη -µουσικά πάντα-, αυτή θα ήταν η πολυµορφία.

Όλα τα είδη µουσικής τότε, από το ελαφρολαϊκό µέχρι το ποπ, το ροκ, ακόµα και το ελληνικό metal γνώρισαν άνθηση, µε την έννοια ότι µπορούσες να ακούσεις όλα τα παραπάνω είδη στη χώρα.

Το "Σπίτι µε το Mega" γεµίζει µε κέφι και αγαπηµένα αυθεντικά ελληνικά τραγούδια

Στα επιµέρους όµως, σε αυτό το µουσικό νοσταλγικό ταξίδι τούς ακολουθούν οι καρδιακοί φίλοι τους ∆ηµήτρης Ζµπέκος από τους θρυλικούς Ζιγκ Ζαγκ και Θοδωρής Παπαδόπουλος από την Οπισθοδροµική Κοµπανία και το «Σπίτι µε το Mega» γεµίζει µε κέφι και αγαπηµένα αυθεντικά ελληνικά τραγούδια όπως «Λαϊκό τσα-τσα», «Πίνω µπίρες», «Ο Αλέφαντος», «∆εν θέλω τη συµπόνια κανενός», «Όµως εγώ είµαι τρελός», «Μου λένε να µην κλαίω», «Φύσηξε Έρωτας», «Με παρέσυρε το ρέµα», «Η βροχή».

Φυσικά, δεν λείπει το classic «∆εν είµαι τροµοκράτης».

Στη σκηνή ανεβαίνουν επίσης ο Γεράσιµος Ανδρεάτος, ο Ματθαίος Γιαννούλης, η Ρία Ελληνίδου και η Μαρία Ιακώβου, επιτυχηµένοι καλλιτέχνες όλοι τους στα διαφορετικά µουσικά είδη που υπηρετούν.

Λαµπεροί καλεσµένοι συµπληρώνουν την παρέα, τραγουδούν, χορεύουν και µοιράζονται αναµνήσεις και προσωπικές ιστορίες.

Ποιοι; Οι Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Στράτος Μαρκίδης, Σόφη Πασχάλη, Στέλλα Γιαµπουρά, Χριστίνα Κουλουµπή.

Για εκρηκτικό φινάλε µάλιστα -πρόκειται για την έκπληξη που σας τάξαµε-, η Ρούλα Κοροµηλά παίρνει το µικρόφωνο, γίνεται ένα µε το κοινό και το κέφι απογειώνεται.




*Δημοσιεύθηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 23/2/2024