Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς Famagusta στο MEGA έγινε το βράδυ της Κυριακής (21.01.2023) και από τα πρώτα λεπτά κιόλας έγινε trend στο twitter.
Η Κοραλία Καράντη συγκλόνισε με την ερμηνεία της από τις πρώτες σκηνές της Famagusta, όταν μιλώντας με τον σύζυγό της (Γιάννη Μπέζο) θυμήθηκε τη στιγμή που κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, της πήραν το παιδί της.

Η Τουρκική εισβολή

Η νέα δραματική σειρά του MEGA, «Famagusta», γυρίζει τον χρόνο πίσω στο καλοκαίρι του 1974 και παντρεύει το χθες που συνεχίζει να πληγώνει τους πρωταγωνιστές, με το σήμερα.

Ένας 50χρονος δημοσιογράφος επιστρέφει στο νησί για να καταγράψει τα γεγονότα της εισβολής, όμως μία μαρτυρία θα τον οδηγήσει στην αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού για τη δική του ζωή.

Καλοκαίρι του 1974. Αμμόχωστος. Η επιχείρηση Αττίλας 2 μπαίνει σε πλήρη εφαρμογή. Η νεαρή Χριστίνα τρέχει πανικόβλητη με το μωρό της στην αγκαλιά για να σωθεί από τους τουρκικούς βομβαρδισμούς. Το οστικό κύμα μίας βόμβας που σκάει κοντά της την ρίχνει στο έδαφος. Χάνει τις αισθήσεις της. Όταν συνέρχεται το μωρό της έχει χαθεί…

Τη σειρά φέρνει στη μικρή οθόνη η τριάδα των επιτυχιών: Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλης Νικολάου. Λαμπεροί και καταξιωμένοι ηθοποιοί δίνουν πνοή στην ιστορία του ξεριζωμού.

Τη μεγάλη παραγωγή του MEGA «Famagusta», αγκαλιάζει τρυφερά το τραγούδι των τίτλων «Δεν ξεχνώ» που ερμηνεύει η Μαρία Φαραντούρη σε στίχους της Ελένης Ζιώγα και μουσική του Χρήστου Στυλιανού.