Το MasterChef 2024 επέστρεψε για μια ακόμη χρονιά στην συχνότητα του Star και το βράδυ της Δευτέρας 15/01/2024 έκανε πρεμιέρα, με τους διαγωνιζόμενους να βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν μια θέση στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ανάμεσα στα 24 ζευγάρια που θα διεκδικήσουν 24 θέσεις στον μεγαλύτερο διαγωνισμό μαγειρικής στην Ελλάδα ήταν ο Μάριος με τον Άγγελο. Ο Μάριος από την Ρόδο μπήκε στη κουζίνα για να αναδείξει το ταλέντο του στην μαγειρική, ωστόσο εξομολογήθηκε στους κριτές πάσχει από μια ασθένεια.

Η εξομολόγηση του Μάριου για την ασθένειά του

Όπως ανέφερε έχει μεσογειακή αναιμία και υπό την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί στο σπίτι του MasterChef 2024, θα χρειαστεί ανά διαστήματα να κάνει μεταγγίσεις αίματος.

Έχω ανάγκη το νοσοκομείο της Αθήνας

«Πάσχω από μεσογειακή αναιμία. Έχω κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου, κάποιες δεσμεύσεις που δεν με αφήνουν να κυνηγήσω το όνειρό μου και σε άλλες χώρες γιατί έχω ανάγκη το νοσοκομείο της Αθήνας. Όχι ότι έξω δεν γίνεται, απλά μου είναι δύσκολο να το βρω αυτό. Είπε ο γιατρός στη μητέρα μου ''πάρε το παιδί σου και φύγε για Αθήνα χθες''. Η μάνα μου αυτό έκανε και είμαι πλέον στην Αθήνα», ανέφερε.

«Η μάνα μου μπορώ να πω ότι ήταν και μπαμπάς και μαμά. Εκείνη μου δίδαξε να μην παρατώ τίποτα και ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Δύο φορές τον μήνα θα πρέπει να μεταγγίζομαι στο "Παίδων" και κάθε βράδυ βάζω στο πόδι μου μία 10ωρη έκχυση φαρμάκου που αποβάλλω το σίδηρο. Είναι μία ασθένεια με την οποία μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου και να ζω με αυτό. Ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και να μην το αφήσω να με νικήσει. Από μικρή ηλικία έχω μάθει να μάχομαι», κατέληξε.

«Είσαι μαχητής», του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Μάριος κέρδισε την ποδιά στις λεπτομέρειες

Μέσα σε 20 λεπτά, οι μονομάχοι ετοίμασαν τα πιάτα τους, τα οποία μετά δοκίμασαν οι τρεις καταξιωμένοι chefs. Ο τρόπος που διαχειρίστηκαν δύο συνηθισμένα υλικά, όπως το κοτόπουλο και το μπαρμπούνι, ενθουσίασε τους κριτές, οι οποίοι κλήθηκαν να πάρουν μία πολύ δύσκολη απόφαση.

Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν ότι το πιάτο του Μάριου κερδίζει στις λεπτομέρειες με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του δίνει την πολυπόθητη λευκή ποδιά!

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: