Λίγο πριν από τον τελικό του πρώτου κύκλου της «Φάρμας» μέσα από τη συχνότητα του Star, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το κανάλι εξετάζει σοβαρά την έναρξη ενός ακόμη κύκλου.

H άνοδος των ποσοστών τηλεθέασης του αγροτικού ριάλιτι τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά και η πολύ καλή παρουσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου σε ρόλο παρουσιαστή, που αποτυπώνεται μάλιστα και στα σχόλια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως θα δώσουν το εισιτήριο στη «Φάρμα» για έναν ακόμη κύκλο, χωρίς, βέβαια, να έχουν παρθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις.

Τα στελέχη του Star και της εταιρείας παραγωγής Green Pixel προσανατολίζονται στην προβολή ακόμη ενός κύκλου, από το επόμενο φθινόπωρο, ωστόσο, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μέσα στον Ιανουάριο.

Τα σενάρια του καναλιού

Ένα σενάριο που έχει πέσει αυτή τη στιγμή στο τραπέζι των συζητήσεων, με πολλές πιθανότητες υλοποίησης, είναι η νέα σεζόν να ξεκινήσει στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς με ταυτόχρονη προβολή της «Φάρμας» και του «GNTM», που θα επιστρέψει με παρουσιάστρια -όπως όλα δείχνουν- την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στην παρούσα φάση, προτεραιότητα για το κανάλι έχουν η έναρξη του νέου «MasterChef» και η επιστροφή του «First Dates» με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, που ξεκινά και πάλι γυρίσματα. Επίσης, στο δεύτερο μισό της σεζόν θα βγει και o δεύτερος κύκλος του «IQ 160» με πρωταγωνίστρια τη Σμαράγδα Καρύδη.



*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 6/12/2023