Στον αποψινό τελικό της Φάρμας, ο Γιώργος Γιαννακίδης ήταν ο μεγάλος νικητής.

Ο Γιώργος Γιαννακίδης και ο Αλέξανδρος Τέλιος έπρεπε να περάσουν από 7 τουλάχιστον δοκιμασίες, για να κατακτήσουν το τεράστιο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος τα έδωσαν όλα, ωστόσο μόνο ένας κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα, παίρνοντας τις τέσσερις πολυπόθητες νίκες που απαιτούνταν για τον τίτλο.

Φάρμα: Έξι δοκιμασίες μέχρι την τελική νίκη του Γιαννακίδη

Έξι δοκιμασίες χρειάστηκε εν τέλει ο Γιώργος Γιαννακίδης, για να καταφέρει να «λυγίσει» με σκορ 4-2 τον αντίπαλό του και να αναδειχθεί μεγάλος νικητής της Φάρμας.

Ο Αλέξανδρος δήλωσε στις κάμερες μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε: «Είναι μία στιγμή πολύ δύσκολη για έναν που φτάνει στον τελικό και χάνει, αλλά ο Γιώργος είναι ένας άξιος άνθρωπος και του αξίζει αυτό το έπαθλο και η θέση του νικητή».

Λίγο πριν πάρει στα χέρια του το τρόπαιο και πέσουν πάνω του όλοι οι παίκτες να τον αγκαλιάσουν, ο Γιώργος Γιαννακίδης αναγνώρισε το ήθος και τις αξίες του Αλέξανδρου, λέγοντας πως είναι «νικητής της ζωής».

Ο Γιώργος Γιαννακίδης σήκωσε την κούπα συγκινημένος και τα έχασε μόλις είδε μπροστά του τη γυναίκα του και τις κόρες τους, Σοφία και Αναστασία, που ήρθαν για να πανηγυρίσουν μαζί του τη νίκη του. Ο ίδιος είχε δηλώσει προηγουμένως πόσο ανυπομονεί να ανταμώσει με την οικογένειά του κι όταν αυτό συνέβη κύλησαν από τα μάτια του δάκρυα χαράς!

Δείτε βίντεο από τον τελικό της Φάρμας