Η σκέψη που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Star είναι η προβολή δύο ριάλιτι στην έναρξη της επόμενης σεζόν.

Συγκεκριμένα του «Greece’s Next Top Model», το οποίο και θα επιστρέψει έπειτα από έναν χρόνο απουσίας -με ριζικές αλλαγές προκειμένου να συγκινήσει εκ νέου τους τηλεθεατές-, αλλά και της «Φάρμας».

Παρά το γεγονός ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος (ο πιο δημοφιλής από την τριάδα του «MasterChef», δεδομένης της δημοτικότητάς του τουλάχιστον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου προηγείται -κατά κράτος- σε followers έναντι των συναδέλφων του Σωτήρη Κοντιζά και Πάνου Ιωαννίδη) τα έδωσε όλα στην παρουσίαση, η πορεία του ριάλιτι ήταν μέτρια στους πίνακες τηλεθέασης.



Το Star πάει για "Φάρμα 2"

Ωστόσο το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς είχε ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα ενός ακόμη κύκλου, κάτι που οι οικονομικοί επιτελικοί του σαφώς δεν θα μπορούσαν να αγνοήσουν.

Θεωρούν λοιπόν ότι μπορεί την επόμενη σεζόν να αποδώσει καλύτερα, να πετύχει υψηλότερη τηλεθέαση. Εφόσον δοθεί το οριστικό «πράσινο φως», τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται τον Μάιο, με φόντο, όπως πληροφορούμαστε, το αγρόκτημα στην ορεινή Αρκαδία, όπου γυρίστηκε και ο προηγούμενος κύκλος. Και καθώς ο «θείος Λεό» ως «τιμονιέρης» όντως ήταν έξοχος, στο Star σκέφτονται ότι δεν συντρέχει λόγος να αντικατασταθεί.

Όπως μαθαίνουμε, μια πρώτη συζήτηση έχει ήδη γίνει μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς ωστόσο να θεωρείται τίποτα δεδομένο.



Οι παίκτες 

Όσον αφορά τη σύνθεση των παικτών, υπάρχουν δύο σενάρια: το πρώτο αφορά το να συνεχίσει η «Φάρμα» στην κλασική μορφή της και το δεύτερο να γίνει «μεικτή» με τη συμμετοχή και celebrities. Όπως δηλαδή ήταν το concept και στη συχνότητα το διάστημα που τα δικαιώματα μετάδοσης του αγροτικού ριάλιτι είχε ο ΑΝΤ1.




Tip:

Για το «GNTM» δεδομένη θεωρείται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή. Και ας έριξε το «καρφί» του για εκείνη ως παρουσιάστρια του «Shopping Star» η «φωνή» του παιχνιδιού από την έναρξή του, Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

Ενώ χαρακτήρισε «άψογη» τη συνεργασία του με την Ηλιάνα, επισήμανε: «Δεν έκανε καλό η αλλαγή παρουσιάστριας στο “Shopping Star”. Μου λείπει η Βίκυ Καγιά από την TV».




*Του Αλέξη Μίχα / Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 31/1/2024