Αποκάλυψη τώρα για τη Φαίη Σκορδά και τον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Γκαγκάκη

Αφορμή ήταν τα όσα δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη για την Ελεονώρα Μελέτη. Η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του Open, καλεσμένη στο «Πρωινό ΣουΣου», ανέφερε για την εποχή της αλλαγής σκυτάλης στον «Πρωινό Καφέ» από την Ελένη Μενεγάκη στην Ελεονώρα Μελέτη:

«Λέω με απόλυτη βεβαιότητα και με το χέρι όπου θέλετε ότι ασκήθηκε το απόλυτο bullying στην Ελεονώρα Μελέτη στον “Πρωινό Καφέ”. Αυτά που γίνονταν τότε, δεν θα τολμούσα να τα κάνω τώρα. Παίρνεις τη ζωή ενός ανθρώπου και έχεις την απαίτηση να τη βάλεις σε ένα τέτοιο καλούπι. Τώρα μου φαίνεται αδιανόητο. Μιλάμε τώρα για 15, 17 χρόνια πίσω. Ήταν μια εποχή που το ότι έφυγε η Ελένη Μενεγάκη από τον “Πρωινό Καφέ” ήταν μεγαλειώδες. Ήταν είδηση που δεν υπάρχει παρόμοια και ξαφνικά όλος ο κόσμος άρχισε να ασχολείται με έναν άλλον άνθρωπο, ο οποίος έπρεπε να γίνει Ελένη Μενεγάκη. Να υποστηρίξει το συγκεκριμένο φορμάτ με τον ίδιο τρόπο. Ήταν η πρώτη μου εβδομάδα στη δουλειά. Εγώ ανέλαβα την Ελεονώρα και μου είπαν “σε μια βδομάδα να την ξέρει όλη η Ελλάδα”. Ήταν ένα νέο κορίτσι, πάρα πολύ έξυπνο, πάρα πολύ ικανό που ξαφνικά της δόθηκε μια ευκαιρία που τότε εμφανιζόταν ως η ευκαιρία της ζωής της. Ήταν αρκετά μουδιασμένη τον πρώτο καιρό...».

Η Φαίη Σκορδά και ο "Πρωινός Καφές"

Με αφορμή αυτή την τοποθέτηση η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στους συνεργάτες της στο «Fay’s Time» ότι περίμενε πως εκείνη θα ήταν η διάδοχος της Ελένης Μενεγάκη.

«Το ξέρατε τότε ότι περίμενα να πάω εγώ, ε; Ήμουν στο TV Μακεδονία και επειδή βρισκόμουν στον όμιλο του ΑΝΤ1 και είχαν δει κασέτες, περίμενα να πάω. Tελικά πήγε η Ελεονώρα. Δεν το έχω ξανά πει; Τώρα μου ήρθε», είπε και άφησε άφωνους τους συνεργάτες της.