Με αφορμή τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της, ότι δηλαδή περίμενε πως εκείνη θα παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ», η Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε ποιες άλλες γυναίκες είχαν προταθεί για τη θέση της παρουσιάστριας.

Όπως είπε στο «MEGA Καλημέρα» το πρωί της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου 2023: «Δεν το ήξερα η αλήθεια είναι. Θυμάμαι ότι εκείνη την περίοδο ακούγονταν ονόματα, που διάβαζα στις εφημερίδες, για τις κοπέλες που έχουν κληθεί να κάνουν δοκιμαστικό. Η Φαίη μπορεί να μην είχε χρειαστεί να κάνει δοκιμαστικό γιατί είχε τις κασέτες. Στις κοπέλες που είχαν κάνει κάστινγκ θυμάμαι την Τζένη Ιωακειμίδου, τη Νίκη Κάρτσωνα και την Γιώτα Τσιμπρικίδου».

Δείτε ακόμη: Το bullying στην Ελεονώρα - Αποκαλύψεις από την Κατερίνα Γκαγκάκη

Είχαν ζήλο να μάθουν το παρασκήνιο

Ακόμη, τόνισε: «Θέλω να βάλουμε τον κόσμο στο τριπάκι του πως λειτουργεί το σύστημα. Θυμάστε που είχα βγει στην Ελένη και είχα πει τα σχετικά, μετά οι εκπομπές αναζητούσαν να δουν ποιος ήταν ο κακοποιητής. Δεν είδα κανέναν από αυτούς που πραγματικά είχαν ζήλο να μάθουν το παρασκήνιο όλης αυτής της υπόθεσης να παίζουν την ξεκάθαρη τοποθέτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη στη συνέντευξή της. Δεν το έπαιξε κανείς» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Τι είπε η Φαίη Σκορδά

Με αφορμή όσα δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη για το bullying που υπέστη η Ελεονώρα Μελέτη όταν ήταν στον «Πρωινό Καφέ», η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι τότε περίμενε ότι θα ήταν εκεί στη θέση της Ελένης Μενεγάκη.

Δεν θυμάμαι καθόλου

«Το ξέρετε ότι τότε περίμενα ότι θα πάω εγώ ε; Ήμουν στο TV Makedonia, ήμουν στον Όμιλο ΑΝΤ1. Είχαν δει κασέτες μου και μετά πήγε η Ελεονώρα. Δεν το έχω ξαναπεί; Τώρα μου ήρθε. Δεν θυμάμαι αν τότε πήγα κατευθείαν στο Alter ή είχα μείνει λίγο ακόμα στο Makedonia TV. Δεν θυμάμαι καθόλου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: