Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε καλεσμένη στο  «Πρωινό Σου Σου» με την Ελένη Τσολάκη, σε μια άκρως αποκαλυπτική συζήτηση για την εποχή που η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ στον ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη

«Μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα και με το χέρι όπου θες, ότι ασκήθηκε το απόλυτο bullying στην Ελεονώρα Μελέτη στον Πρωινό Καφέ. Αυτά τα οποία γίνονταν τότε, το έχω πει πολλές φορές, δεν θα τολμούσα να τα κάνω τώρα. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς γίνεται να είχαμε την απαίτηση να τη βάλουμε σε ένα τέτοιο καλούπι. Τώρα μου φαίνεται αδιανόητο. Μιλάμε τώρα για 15, 17 χρόνια πίσω», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Νομίζω ότι η Ελεονώρα αναφερόταν στους δημοσιογράφους. Ήταν μια εποχή που το ότι έφυγε η Ελένη Μενεγάκη από τον Πρωινό Καφέ ήταν μεγαλειώδες. Ήταν είδηση που δεν υπάρχει παρόμοια και ξαφνικά όλος ο κόσμος άρχισε να ασχολείται με έναν άλλον άνθρωπο, ο οποίος έπρεπε να γίνει "Ελένη Μενεγάκη".

Ήταν η πρώτη μου εβδομάδα στη δουλειά. Εγώ ανέλαβα την Ελεονώρα και μου είπαν "σε μια βδομάδα να την ξέρει όλη η Ελλάδα". Ήταν ένα νέο κορίτσι, πάρα πολύ έξυπνο, πάρα πολύ ικανό που ξαφνικά της δόθηκε μια ευκαιρία που τότε εμφανιζόταν ως η ευκαιρία της ζωής της. Δεν υπήρχε τότε η έννοια του bullying. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές από τότε. Ένα από τα πράγματα που την ενοχλούσαν περισσότερο ήταν ο τρόπος που ο Τύπος το αντιμετώπιζε. Τότε ήταν βαρύ το να σε κρίνουν. Γνωρίζω ποια άτομα έκαναν bullying στην Ελεονώρα Μελέτη», συμπλήρωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.